Skip to main content

CELEBS

CH Carolina Herrera

Τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος έγιναν στο Golden Hall



To cocktail party του διεθνούς fashion brand CH Carolina Herrera έγιναν και, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν ξεχωριστά.

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα του οίκου στην Ελλάδα.

Ο πρώτος όροφος του Golden Hall στην Αθήνα κατακλύστηκε από celebrities, fashion bloggers και δημοσιογράφους που έσπευσαν να τιμήσουν με την παρουσία τους το διάσημο brand.

Δεν είναι τυχαίο που πολλές κυρίες επέλεξαν να κρατήσουν για την περίσταση την εμβληματική τσάντα του οίκου, την CH Initials Insignia Bag, σε διάφορα χρώματα.

Στο κατάστημα παρουσιάζεται το πλήρες σύμπαν του CH Carolina Herrera: γυναικείες συλλογές CH Carolina Herrera που αποπνέουν σιγουριά, κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια, οι ανδρικές συλλογές που ξεχωρίζουν για την αρρενωπότητα και το αβίαστο στυλ τους,  παιδικά ρούχα που αντανακλούν τον τρόπο ζωής ενός χαρούμενου παιδιού.

Όπως ανέφερε η Carolina Herrera, «Η CH Carolina Herrera αντιπροσωπεύει τον τρόπο ζωής του σήμερα. Αντιπροσωπεύει τις κόρες μου και τον εαυτό μου. Είναι πνεύμα και στάση απέναντι στη ζωή. Η γυναίκα είναι ελεύθερη και σύγχρονη. Ο άντρας είναι μοναδικός και ενεργός. Είναι ένα πλήρες σύμπαν κομψότητας, άνεσης και στυλ, που στεγάζεται σε ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο χώρο».

Δες φωτογραφίες από το event

Τόνια Σωτηροπούλου

255445 (1).JPG Πόπη Τσαπανίδου 255420 (1).JPG Κατερίνα Ευαγγελινού, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Νικολέτα Ράλλη, Μαρία Ηλιάκη 255393 (1).JPG Σταματίνα Τσιμτσιλή 255374 (1).JPG

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.