Skip to main content

CELEBS

Γνωστός κωμικός πέθανε πάνω στη σκηνή την ώρα παράστασης

Τραγική ειρωνία... όλοι νόμιζαν πως ήταν ψέμματα!



Πάνω στη σκηνή, την ώρα που έδινε παράσταση πέθανε ο βετεράνος Βρετανός κωμικός ηθοποιός Ίαν Κονίτο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών, οι οποίοι αρχικά νόμιζαν ότι υποκρινόταν. Κατά τη διάρκεια της παράστασης της Πέμπτης, ο 60χρονος ηθοποιός ένιωσε μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της παράστασης στο μπαρ Atic στην πόλη Μπιτσέστερ της Αγγλίας. 

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μπαρ, Ράιαν Μολντ, ο Κονίτο κάθισε σε μια καρέκλα, έβαλε το κεφάλι και τα χέρια του πίσω κι έμεινε εκεί. Το κοινό νόμιζε ότι όλο αυτό ήταν μέρος της παράστασης, καθώς λίγο πριν, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Μάλιστα, όπως είπε ο Μολντ, ο Κονίτο είχε εκρηκτικό χαρακτήρα πάνω στη σκηνή και γι’ αυτό οι πράξεις του δε φάνηκαν ασυνήθιστες στο κοινό και δεν ανησύχησε. 

Βλέποντας όμως ότι δε συνέρχεται, οι συνάδελφοί του ανησύχησαν, ανέβηκαν στη σκηνή και όταν είδαν ότι δεν ανταποκρίνεται κάλεσαν ασθενοφόρο. Γιατρός που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό προσπάθησε να του κάνει τεχνητή αναπνοή, όμως ήταν αργά, καθώς ο 60χρονος ηθοποιός ήταν νεκρός. 

πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα