Skip to main content

CELEBS

Μadame X

Το μεγάλο comeback της Madonna


Ρόμυ Μελάνι


Από χθες το tweet της έχει προκαλέσει μαζικό ντελίριο. Η Madonna επιστρέφει κάνοντας χίλια κομμάτια το παρασυμπαθητικό όλου του πλανήτη.
Χθες Δευτέρα,  τουίταρε πληροφορίες για το νέο της άλμπουμ, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεργασία της με τον τραγουδιστή Maluma στην πίστα.
Ενώ δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, η Madonna μοιράστηκε ένα βίντεο με ένα από τα νέα κομμάτια του άλμπουμ.
"Αποφάσισα να αναφέρω το νέο μου άλμπουμ Madame X", λέει στο βίντεο.

madonnanesa.jpg

Μετά από εβδομάδες αινιγματικών ποστ στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, η θρυλική ποπ σούπερ σταρ εξέπληξε τους οπαδούς με ένα μυστηριώδες νέο τρέιλερ για το επερχόμενο 14ο στούντιο άλμπουμ, το οποίο τώρα γνωρίζουμε ότι θα ονομάζεται Madame X και είναι ήδη iconic.
"Η Μαντάμ Χ είναι μυστικός πράκτορας, ταξιδεύει στον κόσμο, αλλάζοντας ταυτότητες, αγωνιζόμενη για ελευθερία, φέρνοντας φως σε σκοτεινά μέρη", λέει η Μαντόνα στο βίντεο, το οποίο βλέπει να εξυπηρετεί μια σειρά από αδέξια μαύρα και ξανθά μαλλιά.«Η Madame X είναι χορεύτρια, καθηγήτρια, αρχηγός κράτους, οικονόμος, κρατούμενη, φοιτήτρια, μητέρα, παιδί, δάσκαλα, καλόγρια, τραγουδίστρια, αγία, πόρνη και κατάσκοπος στο σπίτι της αγάπης. "
Εκτός από την ανακοίνωση του τίτλου του άλμπουμ, το τρέιλερ διαθέτει επίσης ένα απόσπασμα ενός νέου τραγουδιού. Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου μέχρι στιγμής.
Μετά από φήμες ότι η σούπερ σταρ θα εμφανιστεί στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιείται στο Ισραήλ αυτό το έτος, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας έχει επιβεβαιώσει τα συναρπαστικά νέα.
«Σύμφωνα με πληροφορίες, η Madonna θα παρουσιάσει ένα γνωστό της hit καθώς και ένα νέο κομμάτι, το οποίο είναι ήδη ένα σημείο διαμάχης με τους παραγωγούς του διαγωνισμού καθώς το νέο τραγούδι που σχεδιάζει να κάνει το ντεμπούτο του χαρακτηρίζεται από ένα πολιτικό μήνυμα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ