Skip to main content

CELEBS

Κώστας Ευριπιώτης: «Ο ηθοποιός ήταν σε κώμα δύο εβδομάδες»

«Τον περιμέναμε από μέρα σε μέρα»




Θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη. 

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σήμερα το βράδυ, σε ηλικία 56 ετών. 

Το star.gr μίλησε με τον καλό του φίλο και ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μας δήλωσε: «Ο Κώστας ήταν σε κώμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τον περιμέναμε από μέρα σε μέρα».  

Το star.gr μίλησε και με την καλή του φίλη, Καίτη Φίνου, η οποία μας δήλωσε: «Είμαι σε κατάσταση σοκ, τα έχω χαμένα, λυπάμαι τόσο πολύ. Δεν είχα πάει να τον δω στο νοσοκομείο, δεν ήθελα να δω τον συμφοιτητή μου στη δραματική σχολή σε αυτήν την κατάσταση». 
Ο ηθοποιός τον Μάιο του 2018 δήλωσε ότι είχε κάνει μία σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, καθώς είχε μια φλεγμονή, τα συμπτώματα της οποίας τον απομάκρυναν από τις πρόβες της παράστασης «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης».

Τον Μάρτιο του 2019 είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. Από τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι νοσηλευόταν στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου.

Δυστυχώς, το βράδυ της Πέμπτης, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν τα κατάφερε και «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο που τον αγάπησε. 

Πηγή: startv.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός