Skip to main content

CELEBS

Jay-Z: Επίσημα ο πλουσιότερος ράπερ

Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του άγγιξε το 1 δις



Ο γνωστός ράπερ, έπειτα από 23 χρόνια καριέρας συγκέντρωσε περιουσία ύψους 1 δισεκ. δολαρίων και κατάφερε να γίνει ο πλουσιότερος στο είδος του!

Pixel

Ο σύζυγος της Beyonce, που μεγάλωσε σε μια συνοικία του Μπρούκλιν και στα νιάτα του πουλούσε ναρκωτικά,  κατάφερε να πραγματοποιήσει το ''αμερικάνικο όνειρο του''.
Σήμερα είναι επιχειρηματίας και διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. 

Σχετικά με τις επιχειρήσεις του, έχει μετοχές στη σαμπάνια Armand de Brignac και το κονιάκ D'Usse, απο τις οποίες κέρδισε 220 και 100 εκατομμύρια δολάρια αντιστοίχως. Ο μουσικός κατάλογος του 49χρονου Σον Κάρτερ (το πραγματικό του όνομα) αξίζει 75 εκατομμύρια, ενώ η υπηρεσία μουσικής και βίντεο Tidal αποτιμάται στα 100 εκατομμύρια.

Pixel

Μαζί με την Beyonce, ο Τζέι-Ζι διαθέτει ένα ρετιρέ στο Μανχάταν αλλά και άλλες ιδιοκτησίες στα προάστια της Νέας Υόρκης και στο Μπελ Ερ του Λος Άντζελες. Τα ακίνητά του αξίζουν 50 εκατομμύρια.

Συγκριτικά με άλλους καλλιτέχνες του είδους, ο Dr. Dre έχει περιουσία "μόνο" 770 εκατομμυρίων δολαρίων και ο παραγωγός Diddy (πρώην Puff Daddy) 825 εκατομμύρια, σύμφωνα με το Forbes. 

Μαζί με τον Τζέι-Ζι, οι τρεις καλλιτέχνες δεν είναι μόνο οι πλουσιότεροι ράπερ αλλά και οι πλουσιότεροι μουσικοί γενικώς στις ΗΠΑ!

jay-z-smile-performance-2015-billboard-1548.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.