Skip to main content

CELEBS

So British!

Οι στιλιστικές επιλογές της Melania Trump στην Βρετανία



Tην Δευτέρα η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί με τον ''πλανητάρχη'' Donald Trump, έκαναν την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στην Βρετανία. Αυτό ωστόσο που συζητήθηκε ιδιαίτερα, ήταν τα outfits που επέλεξε η Μελάνια για τις εμφανίσεις της όσο βρισκόταν εκεί. 

Την Κυριακή μπαίνοντας στο αεροπλάνο, επέλεξε ένα φόρεμα από τον ιταλικό οίκο Gucci αξίας 4.400$, το οποίο είχε πάνω prints από Big Ben και την χαρακτηριστική London Bridge.

melania1.jpg

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο και κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο, εμφανίστηκε με σύνολο Michael Kors. Aυτή τη φορά επέλεξε σκούρα μπλε απόχρωση σε midi φούστα και σακάκι, ενώ από μέσα φόρεσε λευκό πουκάμισο με prints και φιόγκο από Burberry.

melania2.jpg

Η εμφάνιση όμως που συζητήθηκε περισσότερο απ' όλες ήταν αυτή που έκανε την Δευτέρα το απόγευμα, επισκεπτόμενη το περίφημο παλάτι του Buckingham. To σύνολο ήταν ξανά από ιταλικό οίκο, αυτή την φορά από τους Dolce Gabbana, σε μπλε και άσπρες αποχρώσεις. Ένα σχεδόν ίδιο σύνολο είχε επιλέξει κάποτε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Φυσικά τα σχόλια για την επιλογή της αυτή ήταν πολλά και κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με σιγουριά, ότι εμπνεύστηκε από αυτήν.

melania3.jpg 

melania4.png

Κυκλοφόρησε επίσης και η παρακάτω φωτογραφία, όπου τα βλέμματα από την Μελάνια έχουν στραφεί στον Trump, αλλά καλύτερα ας μην σχολιάσουμε τον ''κύριο'' Trump (πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη φωτογραφία όπου το γελοίος είναι λίγο).

melania5.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!