Skip to main content

CELEBS

Irina Shayk: H ζωή μετά τον Bradley Cooper

Το έχει ρίξει στη δουλειά το μοντέλο



Εργασιοθεραπεία κάνει η Irina Shayk μετά τον χωρισμό της με τον Bradley Cooper. 

Το 33χρονο supermodel βρίσκεται στην Ισλανδία για φωτογράφιση, με την ίδια μάλιστα να ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram από το εθνικό πάρκο Skaftafell. Όπως βλέπετε, η ίδια ποζάρει με φόντο την παγωμένη λίμνη φορώντας ένα γκρι φόρεμα γνωστής εταιρίας. Ο χωρισμός της Irina Shayk και του Bradley Cooper επιβεβαιώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν η Ρωσίδα καλλονή μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με τον 44χρονο ηθοποιό. 

Το ζευγάρι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ έχει μια κόρη, τη 2χρονη Lea. Η Shayk κι ο Cooper που είναι ζευγάρι από το 2015 κι έχουν αποκτήσει μια κόρη δύο ετών, εδώ κι αρκετούς μήνες είδαν την προσωπική τους ζωή να κρεμιέται στα μανταλάκια. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το παθιασμένο φιλί του κινηματογραφικού σταρ με τη Lady Gaga στη σκηνή των περασμένων βραβείων Όσκαρ. Τα ξένα Μέσα οργιάζαν εκείνο το διάστημα ότι η τραγουδίστρια της pop είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού. 

Φυσικά, ούτε ο ηθοποιός ούτε το μοντέλο έχουν επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα και δεν έχουν κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για τη σχέση τους.
Πηγή: Star.gr

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου