Πρίγκιπας Harry: Η απαίτηση του από τα ξενοδοχεία που μένει!

ως βασιλικό μέλος χρειάζεται να ταξιδεύει πολύ...

Τόνια Τζαφέρη
`

Και αυτό σημαίνει ότι διαμένει πολλές φορές σε διάφορα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. 
Πρόσφατα ο πολύ καλός του φίλος, Nacho Figueras (αθλητής του πόλο) προχώρησε σε μια αποκάλυψη και μας είπε την μεγαλύτερη απαίτηση του πρίγκιπα όταν διαμένει σε κάποιο ξενοδοχείο.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Harry, είναι ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος για το περιβάλλον, αφού η απαίτηση του από τα ξενοδοχεία είναι να μην του φέρνουν τίποτα σε πλαστικό και γενικά να μην χρησιμοποιούν πλαστικό και σε ότι ζητάει.
Πιο αναλυτικά ο φίλος του πρίγκιπα, είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης:

"Μίλησε σε κάποιον και είπε 'Σήμερα το πρωί, έλαβα τον καφέ μου και είδα ότι έχετε ένα πλαστικό αντικείμενο στον καφέ. Και μετά έστειλα το πουκάμισό μου και το έλαβα μέσα σε μια μεγάλη πλαστική τσάντα'. Έτσι είναι αυτός ο τύπος, εντάξει; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό καθόλου, έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Έτσι είναι αυτοί. Όχι πλαστικό".

Ευαίσθητη σχετικά με το περιβάλλον είναι και η γυναίκα του Meghan Markle και το έχει αποδείξει πολλές φορές με διάφορες δράσεις της...
Οι απαιτήσεις τους πάντως, σε κάθε περίπτωση κατανοητές και θετικές!

harry.jpg

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…