Ναι, Κωνσταντίνε Μαρκουλάκη! "Λόγω Τιμής"!

"Eπιστροφή στην αθωότητα"
 

Ρόμυ Μελάνι

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε συνέντευξη του στο allyou και στην Ιλένα Μπόγρη όταν ρωτήθηκε για την καινούργια season της σειράς, είπε:
«Οι ήρωες του Λόγω Τιμής είναι ανθρώπινοι κι αναγνωρίσμοι τους αγαπήσαμε γιατί είναι Εμείς όπως είμασταν πριν 30 χρόνια. Κι αυτό είναι που έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη προσμονή. Μαζί με το Λόγω Τιμής επιστρέφει μαζί και η αθωότητα με την οποία βλέπαμε τα πράγματα»

- Πόσο σε άλλαξε το Λόγω Τιμής; 
"Δεν μπορώ να σου πω ότι με άλλαξε. Ηταν σαφώς μια ώθηση στην καριέρα μου, με την έννοια ότι δεν ήταν το πρώτο σήριαλ που έκανα, αλλά το πρώτο που αρχίζαν να με αναγνωρίζουν πλέον σ' όλη την Ελλάδα με τ' όνομά μου. Και αυτό είναι μια καινούργια, σημαντική κι ενδιαφέρουσα συνθήκη στα χέρια ενός καλλιτέχνη. Και μετά βέβαια έρχεται η ώρα που θα πρέπει ν' αποδείξεις τι θα την κάνεις αυτήν την συνθήκη. Θα την κάνεις κάτι, ή θα την αφήσεις να πάει χαμένη; Εγώ προσπάθησα και προσπαθώ κάτι να την κάνω, συνολικά.
Αυτό πιστεύω κράτησα από εκείνη την περίοδο με το σήριαλ. Κι επίσης κρατώ ότι το "Λόγω Τιμής" τότε, αλλά κυρίως και το τραγούδι του Γκανά και του Παπαδημητρίου, το "Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια" μας είχε συγκινήσει θεωρώντας ότι το καταλαβαίνουμε πλήρως, αλλά έπρεπε να περάσουν 23 χρόνια για να κατανοήσουμε ότι το τραγούδι μιλάει για εμάς τώρα κι όχι για εμάς τότε. "

- Αν υπήρχε τρόπος να μπεις σε μια χρονοκάψουλα και να γινόσουν πάλι 26 χρόνων θα το επέλεγες; 
"Δεν μ΄ενδιαφέρει καθόλου πιά αυτό."

- Το "Λόγω Τιμής" αφορά ένα target group ανθρώπων γύρω από την ηλικία των 50 χρονών σήμερα. Υπάρχει όμως ο γιός σου που είναι 14 χρόνων, ή η ανιψιά μου που είναι 15 και μου λέει "OMG, θεία έλεος! Τι είναι "Λόγω Τιμής";

"Εγώ έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που μπαίνουν στο youtube και παρακολουθούν τα επεισόδια της 1ης season. Σκέψου ότι έχω να παίξω στην τηλεόραση, σε σειρά από το 2007 κι έχουμε 2019. Δηλαδή 12 χρόνια, ο 14χρονος γιός μου δεν με γνωρίζει ως ηθοποιό της τηλεόρασης. Δεν το γνωρίζει αυτό. Περιέργως πως, διαπιστώνω ότι τα νέα παιδιά με γνωρίζουν. Δεν ξέρω από που και πως, πάντως πολλά έχουν δει το "Λόγω Τιμής". Δηλαδή έρχονται κάτι πιτσιρίκια και μου λένε "Αχ κε Μαρκουλάκη, τι ωραία που θα κάνετε το "Λόγω Τιμής" πάλι.
Και δεν ξέρω την επίδραση που θα'χει όλο αυτό το καινούργιο σ' αυτά τα παιδιά, αλλά να σας πω και την αλήθεια, δεν χρειάζεται να κάνουμε και τα πάντα για τα νέα παιδιά. Ας κάνουμε και κάτι για τους μεγαλύτερους.
Η σειρά είναι φτιαγμένη με τρόπο και με μέσα κι επίπεδο παραγωγής και πολύ δημιουργικής κατασκευής που ελπίζω πως θα ικανοποιήσει."

- Είναι και σε άψογο timing, νομίζω πως κοινωνικά διανύουμε μια στροφή προς τις αξίες γιατί μπουχτίσαμε το σελοφάν...
"Ναι και γω το νομίζω αυτό και το ελπίζω"

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!