Skip to main content

CELEBS

Έγκυος ξανά η Anne Hathaway!

Το σπουδαίο μήνυμα που έστειλε σε όλες τις γυναίκες


Νίκος Κοντομήτρος

Μία πολύ ευχάριστη είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την διάσημη ηθοποιό Anne Hathaway.

Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός ανακοίνωσε ότι είναι ξανά έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός στο Instagram, ανεβάζοντας μία σέλφι με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, μπροστά σε έναν καθρέφτη.

Η 36χρονη ηθοποιός, επεσήμανε επίσης, ότι καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν ήταν εύκολη, ενώ έστειλε την αγάπη της σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν θέματα υπογονιμότητας.

«Δεν είναι για κάποια ταινία», προλόγισε αρχικά με μία δόση χιούμορ, η ηθοποιός, ενώ συνέχισε: «Πέρα από την πλάκα, για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας και η σύλληψη είναι μία κόλαση, σας παρακαλώ να ξέρετε πως δεν ήταν μία απλή διαδρομή για καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη».

 

https://www.instagram.com/p/B0T0qLHFWbR/

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο