Skip to main content

CELEBS

H 22χρονη σύντροφος του Leonardo DiCaprio

Τι είπε για τα 22 χρόνια διαφοράς τους



Σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα σχέση του γνωστού ηθοποιού.
Ο Leonardo DiCaprio βρίσκεται στα 44 έτη της ζωής τους και από τον Δεκέμβριο του 2017 η σχέση του είναι 22 χρόνια νεότερη. Το ζευγάρι δέχεται ιδιαίτερη κριτική για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους - και αυτή τη φορά η 22χρονη Morrone αποφάσισε να απαντήσει σε αυτές τις κριτικές.

O DiCaprio και η Morrone γνωρίστηκαν μέσω του πατριού της, Al Pacino, όταν εκείνη ήταν 10 ετών. Επίσης, φαίνεται πως ανεξάρτητα με το πόσο μεγαλώνει ο DiCaprio, οι γυναίκες που βγαίνει έχουν πάνω κάτω την ίδια ηλικία. Συγκεκριμένα, δεν έχει βγει με καμία πάνω από την ηλικία των 25.

Η Camila Μorrone  λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία των ηθοποιών Lauren Bacall και Humphrey Bogart, που είχαν διαφορά ηλικίας 25 χρόνια και έγραψε στη λεζάντα "μία αγάπη σαν κι αυτή", οι followers της αποφάσισαν να σχολιάσουν πως η σχέση της με τον DiCaprio θα τελειώσει όταν γίνει 25 ή πως ο ηθοποιός "νοιάζεται μόνο για το σώμα της".

Η Morrone όμως απάντησε και σε αυτά τα σχόλια: "Καλημέρα κόσμε και καλή Παρασκευή. Μόλις διάβασα μερικά από τα σχόλια στο Instagram και... θεε μου, ο κόσμος είναι τόσο κακός και γεμάτος θυμό με τους ανθρώπους που δε γνωρίζει. Υποθέτω πως απλά ελπίζω αυτή την Παρασκευή ο κόσμος να μάθει να ζει με λίγο λιγότερο μίσος και να τοποθετεί τον χρόνο και το ενδιαφέρον του αλλού, γιατί το να ζεις χωρίς μίσος είναι πολύ ωραίο συναίσθημα".

leonardo.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department