Skip to main content

CELEBS

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κλειστό σήμερα το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Τι συνέβη;



Δύο τελευταίες εμφανίσεις είχαν μείνει για τον αγαπημένο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. 
Είχαν προγραμματιστεί 2 και 3 Αυγούστου οι τελευταίες εμφανίσεις στην Αθήνα και έπειτα θα ξεκινήσει την περιοδεία του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.
Όμως εξαιτίας ενός δυσάρεστου γεγονότος το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο τραουδιστής θα παραμείνει κλειστό για σήμερα.
Το νυχτερινό κέντρο θα μείνει κλειστό ως ένδειξη πένθους.

Γιώργος Ποζίδης, οποίος εκτός από Ολυμπιονίκης ήταν και επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. 

Την αποκάλυψη του θλιβερού συμβάντος έκανε μέσα από το Instagram, ο συνέταιρός του, Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος θέλησε να ενημερώσει το κοινό πως το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, θα παραμείνει απόψε 2 Αυγούστου κλειστό, ως ένδειξη πένθους.

<<Ειναι μια δύσκολη μέρα , μια μέρα που μας πονάει . Η επιχειρηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρος , οι συνεργάτες και το προσωπικό συμμετέχουμε στο πένθος για τον απροσδόκητο χαμό του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ποζιδη.
Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και νιώθουμε μέλος της . Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του σήμερα Παρασκευη 2/8 το Φαντασια δε θα λειτουργήσει .. Το Σάββατο 3/8 ολοκληρώνεται αυτός ο προγραμματισμένος κύκλος εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού. Θα ειναι μια ιδιαίτερη βραδιά για εμάς . Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Ποζίδη>>.

konfantasia.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.