Skip to main content

CELEBS

Ναόμι Κάμπελ: Δέχτηκε ρατσιστικό επεισόδιο

Που δεν της επιτράπηκε η είσοδος λόγω του χρώματος της



Ναόμι Κάμπελ: ''Δεν με άφησαν να μπω σε ξενοδοχείο στη Γαλλία γιατί είμαι μαύρη’’, αυτό υποστήριξε το 49χρονο πρώην σούπερ μοντέλο και ήταν αρκετό για να προκληθεί σάλος.

Η Ναόμι υποστηρίζει λοιπόν ότι ένα ξενοδοχείο στη νότια Γαλλία της αρνήθηκε την είσοδο επειδή είναι μαύρη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, το μοντέλο ισχυρίζεται ότι το μη κατονομαζόμενο ξενοδοχείο της αρνήθηκε την είσοδο, μαζί με μια άλλη έγχρωμη φίλη της, παρότι είχαν προσκλήσεις για μια εκδήλωση που πραγματοποιούνταν εκεί. "Βρέθηκα πρόσφατα σε μια πόλη της νότιας Γαλλίας στη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών, όπου ήμουν προσκεκλημένη για να συμμετάσχω σε μια εκδήλωση σε ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν θα κατονομάσω".

naomi1.jpg

Συνεχίζει λέγοντας πως οι ‘’πορτιέρηδες’’ του ξενοδοχείου τους είπαν ότι ο χώρος ήταν γεμάτος ενώ την ίδια στιγμή επέτρεπαν σε άλλους την είσοδο.

Η Κάμπελ χαρακτήρισε "αποκρουστικό" το περιστατικό και είπε ότι τέτοια περιστατικά την εμπνέουν "να συνεχίσει να εκφράζεται και να κάνει τον εαυτό της να ακούγεται".

Δήλωσε επίσης ότι χαίρεται πολύ να βοηθάει την νέα γενιά μοντέλων και να τα συμβουλεύει να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους στερεί την αυτοπεποίθησή τους. "Τους λέω να μην επιτρέπουν ποτέ σε κανέναν να υποτιμά την αξία τους. Πρέπει να είστε δυνατές και γενναίες σε αυτόν τον χώρο και να περιστοιχίζεστε από την οικογένειά σας και από έναν καλό ατζέντη".

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;