Skip to main content

CELEBS

Παντρεύεται η πρώην σύντροφος του Πρίγκιπα Harry

Ο αδερφός της Kate Middleton, James, σχολίασε το γεγονός



Η πρώην σύντροφος του του πρίγκιπα Harry, Cressida Bonas ανακοίνωσε το γάμο της με τον σύντροφό της ο οποίος μάλιστα είναι συνονόματος με τον πρίγκιπα καθώς ονομάζεται Harry Wentworth-Stanley.

Το ζευγάρι αποκάλυψε την είδηση στην σελίδα του Harry στο Instagram και μοιράστηκαν μάλιστα και  μια φωτογραφία στην οποία η 30χρονη Cressida Bonas μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρό της.

harry.jpg

H Cressida Bonas και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν γνωριστεί το 2012 και ήταν πολλά χρόνια ζευγάρι προτού. Ακόμη και μετά τον χωρισμό τους οι δυο τους φαίνεται να έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις. Η Cressida μάλιστα έδωσε το παρών στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Meghan Markle το 2018.

Όσον αφορά την φωτογραφία που δημοσίευσε ο μέλλοντας σύζυγος της, στην λεζάντα της έγραψε: «Παντρευόμαστε». Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως μεταξύ αυτών που ευχήθηκαν στο ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν και ο αδερφός της Kate Middleton, o James Middletton που σχολίασε στην σχετική ανάρτηση: «Τόσο υπέροχο».

cressida-harry.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.