Skip to main content

CELEBS

Θύελλα αντιδράσεων κατά του Πάνου Καλίδη

 

Η υπεράσπιση από την σύζυγό του



 

 Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την ομοφυλοφιλία σε συνέντευξη του στο «Λοιπόν» και δήλωσε χαρακτηριστικά :
 «Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι. Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου. Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…»

https://www.instagram.com/p/BzauSIXo7Q_/

Όπως είναι λογικό οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις από πολλούς celebrities, όπως ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαίρη Συνατσάκη, η Βανάη Μπάρκα και άλλοι.

Μάλιστα η Δανάη Μπάρκα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει «παιδί κάποιου». Βασιζόμενη σ' αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι. Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως. Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι «διαφορετικό» από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους. Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε. Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών και μεγαλώνει παιδιά έχοντας ομοφοβικές απόψεις. Θα πω ένα πράγμα: Κρίμα».

Ωστόσο θέση στο θέμα πήρε και η σύζυγος του τραγουδιστή, Λεάννα Μάρκογλου, η οποία ήταν φανερά ενοχλημένη με τις επιθέσεις των celebrities κατά του τραγουδιστή με αφορμή τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας!

https://www.instagram.com/p/By2u00VHjHm/

Μέσα από τα Instagram Stories της η γνωστή make up artist, ξέσπασε εναντίον όλων όσων γράφουν για τον άντρα της: 

«Δυστυχώς, ζούμε στη χώρα που το φυσιολογικό μοιάζει αφύσικο και κάποιοι το παίζουν πολύ μπροστά και άνετοι μα όταν συμβεί στο σπίτι τους λένε “γιατί σε εμένα;” Πολύ σπάνια τοποθετούμαι, μάλλον σχεδόν ποτέ, αλλά σας βαρέθηκα κάποιους ψευτο celebrities, μη πω καμιά κουβέντα άλλη, αλλά το επίπεδο μου δεν φτάνει τον πάτο που έχετε στην ψυχή σας. Οπότε ο Θεός θα σας κρίνει» έγραψε μεταξύ άλλων η Λεάννα Μάρκογλου.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department