Skip to main content

CELEBS

Αχχ Pitt, αχ

"Με προσελκύουν εκείνοι που δεν έχουν φίλτρο"



Με αφορμή το «Once Upon a Time in Hollywood» o Μπραντ Πιτ ποζάρει στο τεύχος Οκτωβρίου του GQ με τον τίτλο «Ο Αιώνια κουλ Μπραντ Πιτ» και μια φωτογράφηση που επιβεβαιώνει απόλυτα τον τίτλο του.
Είναι ότι πιο κουλ έχει να δείξει αυτή τη στιγμή το Χόλιγουντ και φαίνεται.

https://www.instagram.com/p/B2eKgtHHy2j/

Ο Μπραντ Πιτ δηλώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του:

"Τα τελευταία 15 χρόνια αναρωτιέμαι πάντα το ίδιο πράγμα όταν αναλαμβάνω έναν ρόλο: Τι μπορώ εγώ να του δώσω που δεν μπορεί κάποιος άλλος; Φροντίζω πάντα να βάζω το προσωπικό μου χιούμορ, τις εμπειρίες μου, τον πόνο που έχω βιώσει. Παρακολουθώ για παράδειγμα τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Τομ Χάρντι και σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνουν στους ρόλους τους. Αλλά όταν είμαι μπροστά στην πρόκληση, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα''.

https://www.instagram.com/p/B2g1YRhleL_/

«Οι άνθρωποι που πραγματικά με προσελκύουν είναι εκείνοι που βασικά δεν έχουν φίλτρο. Δεν έχουν καμία προστασία. Δεν έχουν φίλτρο στις σκέψεις τους. Μερικές φορές μπλέκουν σε μπελάδες εξαιτίας αυτού, αλλά τους λατρεύω. Λατρεύω που είναι τόσο ανοιχτοί και ωμοί για τα συναισθήματά τους οποιαδήποτε στιγμή», λέει ο διάσημος ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/B2eSF6ZlWzz/

Στα 55 του λέει πλέον πως αυτά που τον ενδιαφέρουν είναι η πατρότητα, η πίστη και το νόημα στη ζωή.
«Υπάρχει δύναμη στο να είσαι ευάλωτος. Δεν έχει να κάνει με πόζες ή μύες, μια τυφλή αυτοπεποίθηση τύπου "μπορώ να κάνω τα πάντα". Είναι πραγματική αυτοπεποίθηση που πηγάζει από το να γνωρίζεις τον εαυτό σου», σημειώνει.  

https://www.instagram.com/p/B2eSF6ZlWzz/


Για το πώς είναι να ζει κανείς με τη φήμη του ονόματός του ο Μπραντ Πιτ είπε:
 «Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια γι’ αυτό. Νιώθω σαν μία μοναχική γαζέλα με τις τίγρεις να είναι γύρω μου. Είναι οι στιγμές που χάνεις τη συγκέντρωσή σου και νιώθεις στοιχειωμένος.»

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department