Skip to main content

CELEBS

Kατάθεση ψυχής από την Ντέμι Μουρ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την μητέρα της



Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της διάσημης ηθοποιού Ντέμι Μουρ στη δημοσιογράφο Νταϊάν Σόγιερ. Αποκάλυψε πως η μητέρα της την εξέδωσε όταν ήταν 15 ετών, σοκάροντας την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Πίσω από τη λάμψη του Χόλιγουντ, τα εκατομμύρια δολάρια, το αλκοόλ και τις ουσίες, η σταρ κρύβει τις πληγές της παιδικής της ηλικίας. 

https://www.instagram.com/p/BxKxN9Vguf0/

Όσο για την μητέρα της δήλωσε χαρακτηριστικά: 
«Δεν πιστεύω πως ήταν ξεκάθαρη συναλλαγή αλλά και πάλι του έδωσε την πρόσβαση και με έβαλε στο δρόμο του κακού».
Στην εφηβεία της μαθαίνει πως ο άντρας που τη μεγάλωσε δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας. Μένει μόνη με την αλκοολική μητέρα της και χρειάζεται να τη σώσει πολλές φορές από την αυτοκτονία, δηλώνει στην τηλεοπτική της συνέντευξη.
Η Ντεμι Μουρ φεύγει από το σπίτι της. Οι ουσίες και το αλκοόλ γίνονται ο σύντροφός της. Γυρίζει από οντισιόν σε οντισιόν και κάποια στιγμή, στα 19 της χρόνια η τύχη της χτυπάει την πόρτα. Ένας ρόλος στη σειρά «Γενικό Νοσοκομείο».
Αποτοξινώνεται και για 20 χρόνια παραμένει νηφάλια. Ως τα 40 όπου μετά το διαζύγιο με τον Μπρους Γουίλιες ερωτεύεται ξανά τον Άστον Κούτσερ. Στο βίβλιό της με τίτλο «Inside Out», η Μουρ ισχυρίζεται πως ο νεαρός ηθοποιός την απάτησε δυο φορές... Παρόλα αυτά ο χωρισμός τους την καταρρακώνει.

https://www.instagram.com/p/B2hHWdUnQEl/

«Ένιωθα σαν ένα 15χρονο κορίτσι που ελπίζει να αρέσει σε κάποιον» εξομολογήθηκε.

https://www.instagram.com/p/BqyrjjWgmVi/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.