Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Selena Gomez έπειτα από τέσσερις μήνες

Λίγες μέρες μετά τον γάμο του Justin Bieber και της Hailey Baldwin

Βασιλεία Μαξακούλη

H Selena Gomez επιστρέφει δυναμικά στον ευρύ δημόσιο φακό ύστερα από τέσσερις μήνες στο παρασκήνιο. Η 27χρονη δεν δημιουργεί μόνο τραγούδια για τους πιστούς ακόλουθους της, αλλά παράλληλα δουλεύει πάνω σε μία σειρά, η οποία πραγματεύεται τη ζωή των μεταναστών στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, εκείνων που δεν έχουν χαρτιά ή εκείνων που θεωρούνται πλέον παράνομοι στη χώρα εξαιτιας των αλλαγών στους σχετικούς νόμους από την τωρινή κυβέρνηση των ΗΠΑ. Μοιράστηκε μάλιστα στο Instagram ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας: "Αυτή  η νέα κοπέλα χωρίστηκε από τη θεία και τον θείο της όταν τους έθεσαν υπό κράτηση στα σύνορα. Όλοι έχουμε ακούσει τις ιστορίες στις ειδήσεις, αλλά αυτή είναι η δική της εκδοχή της ιστορίας. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό και ανυπομονώ να το δείτε κι εσείς. Living Undocumented, στο @Netflixtoday."

 Η Selena εμφανίστηκε φορώντας μία μαύρη δερμάτινη ζακέτα Givenchy, την οποία συνδύασε με δερμάτινη φούστα. Ενώ η Selena έδειχνε την ανθρωπιστική της πλευρά, οι Beliebers γιόρταζαν τον γάμο. 
Η Selena και ο Justin βρίσκονταν σε σχέση, με κάποιες διακοπές από το 2009 έως και το 2017.

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)


Το ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στη Νότια Καρολίνα στις 30 Σεπτεμβρίου. Είπαν το ναι ενώπιον 154 καλεσμένων (ανάμεσα τους οι Kendall Jenner, Katy Perry, Scooter Braun) και ενός ηλιοβασιλέματος στο ιδιωτικό θέρετρο 5 αστέρων "Montage Palmetto", όπου μία διανυκτέρευση κοστίζει 314 δολάρια.


 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares