Skip to main content

CELEBS

Άγγελος Μπράτης: Τα παιδικά χρόνια και η καταξίωση

Ποιος είναι ο ταλαντούχος κριτής του GNTM;



Με διακρίσεις και βραβεία από τα 22 του χρόνια, ο Άγγελος Μπράτης είναι, διεθνώς, ένα φαινόμενο σχεδιαστή μόδας. Φέτος για δεύτερη χρονιά τον βλέπουμε στην κριτική επιτροπή του GNTM και δεν μένει παρά να μάθουμε περισσότερα για εκείνον.
Ο Ηπειρώτης Άγγελος Μπράτης, με οικογενειακές ρίζες από τα Τζουμέρκα, γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στο Ελληνικό, αλλά τα πρώτα του παιχνίδια τα έκανε πιτσιρικάς κοντά στη γειτονιά στην Κατεχάκη, εκεί που ο πατέρας του μετά από ταξίδια ως ναυτικός έγινε ιδιοκτήτης ενός καφενείου.

https://www.instagram.com/p/B2H6M7Jo2kX/


Η μητέρα του ήταν μια ταλαντούχα μοδίστρα και εκείνος συνήθιζε από μικρός να είναι μαζί της στο ατελιέ και να της λέει τη γνώμη του γι’ αυτά που έραβε. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Μπορώ να πω ότι η μητέρα μου είναι η μεγαλύτερη υποστηρίκτριά μου και με εμπιστεύεται απόλυτα. Αυτή μου έμαθε και τη δουλειά της ραπτικής».

https://www.instagram.com/p/B2rB3zCo1Ul/

https://www.instagram.com/p/B1vobZeoAjV/

Αρκετά χρόνια αργότερα ένα τυχαίο ταξίδι στο Άμστερνταμ με τις πρώτες του οικονομίες θα του ανοίξει έναν νέο κόσμο που θέλει να κατακτήσει. Πήρε υποτροφία στο Fashion Institute Arnhem και έτσι τα ρούχα του άρχισαν να έχουν  την ταυτότητά του.
Σε ηλικία μόλις 22 ετών του πρότειναν μια θέση στον οίκο Gattinoni. Ήταν βοηθός του πρώτου σχεδιαστή. Κάποια στιγμή αποφάσισε ότι δε θέλει να δουλεύω για τον Gattinoni. Ήθελε να δείξει τα δικά μου ρούχα. Επέστρεψε στην Αθήνα κα με τη βοήθεια της μητέρας του έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Τους επόμενους πέντε μήνες έκανε ταξίδια σε όλο τον κόσμο, μέχρι που έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό για ταλέντα στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/Bx5BHnhIi-G/


Το 2011 ήταν μία χρονιά-σταθμός για την καριέρα του καθώς κέρδισε το διαγωνισμό Who is on Next, που διοργάνωσε η ιταλική Vogue, στο τιμόνι της οποίας ήταν τότε η αξέχαστη Franca Sozzani. Στη συνέχεια, το 2015, παρουσίασε τη Spring/Summer 2015 συλλογή του, με τίτλο Mralis στο Teatro Armani. Το γεγονός αυτό ήταν κομβικής σημασίας για να τον μάθουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/BwGjWVDnnHh/


Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Ο Άγγελος Μπράτης δεν έχει μόνο στυλ στα ρούχα του, αλλά και στη ζωή του. Παραμένει κλειστός, αλλά όπως αναφέρει το περιοδικό YouWeekly, επέλεξε να πάει στο GNTM και  φέτος να ξετυλίξει το χιούμορ και το ταπεραμέντο του.

https://www.instagram.com/p/Bv35114n_yF/

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ