Skip to main content

CELEBS

Ντέμι Μούρ: Πάντα νέα και όμορφη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της με τις κούκλες κόρες της



Είναι εντυπωσιακή, λαμπερή και τόσο νέα σε κάθε της εμφάνιση. Ο λόγος για την ταλαντούχα ηθοποιό Ντέμι Μούρ, η οποία μας καθήλωσε για ακόμα μια φορά με την εμφάνιση της στο event για το λανσάρισμα του βιβλίου της στην Νέα Υόρκη. Η αυτοβιογραφία της με τίτλο «Inside Out» αποκαλύπτει πολλές πτυχές της ζωής της, που μέχρι τώρα αγνοούσαν οι θαυμαστές της.

Η καλλονή ηθοποιός επέλεξε ένα κομψότατο ασπρόμαυρο κοστούμι Ferragamo. Η φαρδιά παντελόνα του, έσφιγγε τέλεια την μέση της αναδεικνύοντας την καλλίγραμμή σιλουέτα της. Μέσα από το μακρύ σακάκι της το λευκό minimal μπλουζάκι της που έδενε τέλεια με το σύνολο, απογείωσε την ανεπιτήδευτη κομψότητά της. Το look της ολοκληρωνόταν με τα μαύρα πέδιλα που προτίμησε να φορέσει καθώς και τα μακριά ασημένια σκουλαρίκια της.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός πόζαρε στο φακό χαλογελαστή μαζί με τις δύο κόρες της, Rumer και Tallulah Willis.Το ίδιο όμορφες και σικάτες ήταν και οι δύο, που όπως φαίνεται έμοιασαν στην μαμά τους τόσο στην ομορφιά όσο και στο στιλ.   

 

  

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department