Skip to main content

CELEBS

Η saga της κολοκύθας

H Sara Jessica Parker και το Halloween


Ρόμυ Μελάνι

 Μια πόλη 8,6 εκατομμυρίων σιγά μη δεν έχει μερικά Halloween κόλπα, όπως και τ' ανάλογα κεράσματα. Η Sarah Jessica Parker ήταν ο αποδέκτης και των δύο αυτών Halloween εθίμων, όταν κάποιος (μήπως η Kim Cattrall ???) έκλεψε τις κολοκύθες από την είσοδο του σπιτιού των Parker-Brodericks στη Νέα Υόρκη . Είναι και επισήμως η ληστεία του Halloween για το 2019.  Κι όχι μόνο τις παρθένες κολοκύθες που είχαν μεταφερθεί για την οικογένεια από το βουνό, αλλά όλες τις  κολοκύθες που είχαν διακοσμήσει καθώς και όλες τις κολοκύθες του τετραγώνου!
https://www.instagram.com/p/B4QSBFqlz3b/
"Ο σύζυγός μου δήλωσε ότι" η ευσυνειδησία είναι νεκρή ", δήλωσε η  SJP στο Instagram. "Αλλά θα προσπαθήσουμε να το σώσουμε . Θα βρούμε μερικές κολοκύθες τελευταίας στιγμής. "Η συνέχεια της ιστορίας απέδειξε  ότι δεν έπρεπε να βρει νέες κολοκύθες, γιατί οι φαν της την σκέφτηκαν και της προσέφεραν. Επιστρέφοντας από μια αγορά παπουτσιών (πιθανότατα), η Parker ανακάλυψε τις νέες κολοκύθες στο κατώφλι της.
https://www.instagram.com/p/B4SvOo8FHNa/
Αντί να είναι γι αυτήν περίεργο ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν τη διεύθυνσή της, την  Parker άγγιξε η χειρονομία τους.
"Η ευπρέπεια είναι ζωντανή και καλά", έγραψε σε follow-up post.. Ποτέ δεν έχει πάει η πόλη της Νέας Υόρκης τόσο γρήγορα από κλέφτη σε ήρωα, πάντως.
Εκτός ίσως στο Ghostbusters 2.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.