Skip to main content

CELEBS

Γιούλικα Σκαφιδά: Γυμνή για καλό σκοπό

Φωτογραφίζεται σε project για το ΑIDS



Η ταλαντούχα καλλιτέχνης του υποκριτικού χώρου, Γιούλικα Σκαφιδά, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, ένα post από την φωτογράφισή της στο περιοδικό DownTown, που ποζάρει γυμνή μπροστά στον φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το περιοδικό ετοιμάζει ένα project για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης και ενημέρωσης για τον ιό του AIDS, καθώς η 1η Δεκεμβρίου έχει καταχωρηθεί ως Παγκόσμια μέρα κατά του HIV. Για τον σκοπό αυτό φωτογραφίζονται πολλοί επώνυμοι Έλληνες του καλλιτεχνικού κόσμου.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό να ποζάρει χωρίς ρούχα, με κλειστά τα μάτια και με το όμορφο χαμόγελό της. Η velvet πολυθρόνα στη οποία κάθεται και το παλαιό ξύλινο σκηνικό που είναι τοποθετημένη, θυμίζει άνετα ένα καλαίσθητο artistic κάδρο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός