Skip to main content

CELEBS

Οι BTS χτυπούν ξανά

Σάρωσαν τα βραβεία στα MTV Europe Music Awards



Το συγκρότημα φαινόμενο από την Νότια Κορέα BTS, κέρδισε τρία βραβεία στην φετινή απονομή των MTV Europe Music Awards, που έλαβαν χώρα στην Σεββίλη της Ισπανίας.

Οι BTS τιμήθηκαν με τα βραβεία Καλύτερου Συγκροτήματος, Καλύτερου Καλλιτέχνη Ζωντανών Εμφανίσεων και Φανατικότερων Οπαδών. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κορεάτικο συγκρότημα βρίσκεται αντιμέτωπο με μεγάλες επιτυχίες όπως αυτή, από τότε που εμφανίστηκε. Η παγκόσμια εμβέλεια τους έχει προκαλέσει σάλο στην μουσική βιομηχανία, όπως επίσης και η κοινωνική τους δράση.

Με αφορμή την διάκριση τους στα MTV Europe Music Awards, ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το boyband από την Κορέα που παρόλη την «ταραχή» που έχει προκαλέσει τόσο στην χώρα του όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως γνωστό.

Επτά αγόρια από διάφορα μέρη της Νοτίου Κορέας, ένωσαν το ταλέντο τους και δημιούργησαν τους BTS. Η μπάντα αποτελείται από τους Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V, Jungkook και έκανε την k-pop (Κορεάτικη ποπ) μουσική διάσημη, με εκατομμύρια ανθρώπους να την ασπάζονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.Το αξιοθαύμαστο με αυτούς επτά pop star είναι πως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να κυριαρχήσουν στην κορυφή του αμερικανικού charts , να κλέψουν τις εντυπώσεις και να διακριθούν με πολλά βραβεία. Αναλυτικότερα έχουν κερδίσει συνολικά 51 βραβεία, μεταξύ των οποίων ο Πιο Κοινωνικός Καλλιτέχνης στα Billboard Music Awards, καθώς και τα τρία φετινά βραβεία στα MTV Europe Music Awards.

Πέρα από το μουσικό ταλέντο που έχει κάνει αυτό το boyband να ξεχωρίζει, η κοινωνική του δράση είναι επίσης αυτή που του δημιούργησε εκατομμύρια πιστούς θαυμαστέ. Οι BTS είναι το πρώτο νοτιοκορεάτικο συγκρότημα που μίλησε στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2018. Την ίδια στιγμή, οι BTS (Beyond the Scene), προωθούν ισχυρά κοινωνικά μηνύματα μέσα από την μουσική τους, αφού έχουν γράψει τραγούδια που αφορούν τον εκφοβισμό και την δική τους προσέγγιση της ευτυχίας και της εκπαίδευσης.

Μουσική, ερμηνεία, social media και θαυμαστές είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. Είναι αλήθεια πως από την πρώτη κιόλας στιγμή έχουν καταφέρει να «ρίξουν» τα social media, αφού τον Ιούνιο του 2017, οι BTS έγιναν οι celebrities με τα περισσότερα tweets το 2017, αφού έλαβαν like ή retweet πάνω από μισό δισεκατομμύριο φορές (502 εκατομμύρια) παγκοσμίως, ξεπερνώντας τον Donald Trump και τον Justin Bieber μαζί! Ο λογαριασμός τους στο Instagram έχει συγκεντρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια followers.

Μάλιστα, οι BTS έχουν ανατρέψει ακόμα και τα πρότυπα ομορφιάς που κυριαρχούν σήμερα. Το 2018 ανάμεσα στους πιο όμορφους άντρες της χρονιάς, στην πρώτη θέση σκαρφάλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, γνωστός στο κοινό ως V.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα