Skip to main content

CELEBS

Catherine Deneuve: Μια πολύ δυνατή  γυναίκα

Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό


Ρόμυ Μελάνι

Θρύλος. Όμορφος και τολμηρός

Διαθέτει πάντα την ικανότητα να φτιάχνει παράτολμες εικόνες όταν οι άλλοι ούτε καν φανταζόντουσαν στην δεκαετία του '60.
Την φώναξαν  "Κόρη του πάγου" εξαιτίας της εξαίρετης, εύθραυστης ομορφιάς και αποστασιοποιημένου τρόπου που έχει. Αυτού του προσωπικού στυλ που της έδινε στο γυαλί, μια μοναδική σαγήνη διττή που  νομίζεις ότι μετακινείται  σαν σεισμικό ρήγμα. Με αισθησιασμό και σεμνότητα.
Η  Deneuve έγινε η κορυφαία ηθοποιός της οθόνης της Γαλλίας και κορυφαίο διεθνές αστέρι στη δεκαετία του 1960.
Η γαλλίδα σταρ έχει νοσηλευτεί στο Παρίσι μετά από μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ την Τετάρτη.Η οικογένεια της δήλωσε στην Agence-France Presse ότι η 76χρονη ηθοποιός είχε υποστεί ένα πολύ ελαφρύ  ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο. (Αυτά τα εγκεφαλικά επεισόδια προκαλούνται από μειωμένη ροή αίματος στον εγκέφαλο.)
https://www.instagram.com/p/B3XnQdHod3o/
Η εφημερίδα Le Parisien έδωσε για πρώτη φορά τις είδηση την Τετάρτη για τη νοσηλεία της Deneuve λέγοντας ότι ήταν σε "σοβαρή κατάσταση" και 'οτι χρειάστηκε "εκτεταμένες εξετάσεις". Αλλά μια πηγή δήλωσε στο Variety ότι οι συνεργάτες της Deneuve αναφέρουν ότι η κατάστασή της δεν ήταν ανησυχητική. Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA ανέφερε ότι η ηθοποιός υποφέρει από «κόπωση».

Το Le Parisien, που συγκαταλέγεται στις παλαιότερες ημερήσιες εφημερίδες της Γαλλίας, δεν διευκρίνισε σε ποιο νοσοκομείο η Deneuve μεταφέρθηκε.

Το αστέρι του "Ομπρέλες του Χερβούργου" και του "Ινδοκίνα" ήταν στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας νωρίτερα φέτος με την τελευταία ταινία του Hirokazu Kore-eda, "The Truth", στην οποία εμφανίζεται μαζί με την Juliette Binoche. Η ταινία άνοιξε το φεστιβάλ.
Κι εμείς ελπίζουμε να το ξεπεράσει και να ζήσει για πολύ ακόμη.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός