Skip to main content

CELEBS

Η μυστηριώδης συνοδός του Κιάνου Ρίβς

Είναι τελικά η αγαπημένη του;



Ο Κιάνου Ρίβς είναι ένας αξιόλογος ηθοποιός της γενιάς του με πολλές επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη στην επαγγελματική του καριέρα. Στην προσωπική του ζωή όμως, η μοίρα δεν του φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο όπως ήδη γνωρίζουμε. Παρόλα αυτά, έκανε κάτι που ποτέ δεν έχει ξανακάνει και μας εξέπληξε ευχάριστα.

Εμφανίστηκε δημόσια με μια γυναίκα και μάλιστα πιασμένοι χέρι – χέρι. Η καλλιτέχνης και φιλάνθρωπος Αλεξάνδρα Γκράντ είναι η εκλεκτή που συνόδευσε τον ηθοποιό σε ένα event στο Λος Άντζελες και όπως ήταν φυσικό οι φήμες για σχέση μεταξύ των δύο άρχισαν ήδη να φουντώνουν.

Οι δυο τους γνωρίζονται περίπου μια δεκαετία και έκαναν καλή παρέα. Έχουν συνεργαστεί, μάλιστα, στο παρελθόν στα βιβλία «Ωδή στην ευτυχία» και «Σκιές» που έχει γράψει ο ηθοποιός. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να αποκαλύψει τη σχέση του στο LACMA Art + Film Gala το περασμένο Σάββατο με αυτό τον τρόπο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.