Skip to main content

CELEBS

O George Michael είναι πάντα έμπνευση

Το soundtrack της ταινίας «Last Christmas» με τραγούδια του Yog



 Μπορεί για τα Χριστούγεννα να έχουμε ακόμα ένα μήνα και κάτι, σε δέκα περίπου ημέρες, όμως, θα κυκλοφορήσει η ρομαντική κωμωδία «Last Christmas» εμπνευσμένη από το τραγούδι «Last Christmas» των Wham!, που ερμήνευσε ο ταλαντούχος George Michael (Yog). Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Paul Feig, ο οποίος σε συνέντευξή του περιέγραψε την ταινία ως «ένα μήνυμα αγάπης προς τον George Michael», ενώ το σενάριο έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Thompson. Στο film πρωταγωνιστούν η Emilia Clarke, o Henhry Golding, η Michelle Yeoh καθώς και η Thompson. 

Το ξεχωριστό αυτής της χριστουγεννιάτικης ταινίας (διότι ουκ ολίγες υπάρχουν) είναι ότι περιλαμβάνει τρία μοναδικά τραγούδια των Wham!, 12 αγαπημένα solo tracks του George Michael, μεταξύ των οποίων και κάποιες ακυκλοφόρητες version του.  Οι θαυμαστές του πρόωρα χαμένου τραγουδιστή, αναμένεται να «λάβουν» αυτή την ταινία σαν ένα δώρο ενόψει των φετινών Χριστουγέννων.

Η Emma Thompson μιλώντας για την συνάντηση της με τον εμπνευστής της, George Michael το 2013, δήλωσε: «Η εξυπνάδα και ο συναισθηματισμός των στίχων του George πάντα μου προκαλούσαν έκπληξη. Τόσο αυτοί οι στίχοι ήταν σαν να έχουν γραφτεί γι’ αυτή την ταινία. Αφού γνώρισα τον ίδιο και βίωσα την συμπόνια και την κατανόηση του από κοντά, συνειδητοποίησα ότι πράγματι η ταινία ήταν φτιαγμένη γι’ αυτούς τους στίχους». Τότε ο Geogre έδωσε τις ευλογίες του για το project που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει η Thompson.

Ο ξαφνικός θάνατος του πολυαγαπημένου τραγουδιστή την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, έκανε την Thompson να επιλέξει το ακυκλοφόρητο τραγούδι του George Michael, This is How (We Want You to Get High), για την ταινία της αυτή.

Το «Last Christmas» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.