Αντζελίνα Τζολί: Θέλει να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ

Η συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar

Κωνσταντίνα Κύρκου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογράφιση παραχώρησε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στο νέο τεύχος του Harper’s Bazaar. Σε αυτή επικεντρώθηκε κυρίως στην ζωή της, τα παιδιά της και τους στόχους που θα ήθελε να πραγματοποιήσει στο μέλλον. Καλεί επίσης τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να ενδιαφερθεί για τους συνανθρώπους των τριτοκοσμικών χωρών. «Ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε. Εάν πρέπει να δώσουμε μια μάχη σε αυτή τη ζωή είναι για την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εμείς έχουμε την ελευθερία μας, πρέπει να πολεμήσουμε για αυτούς που δεν την έχουν. Εάν κανείς δεν είχε επαναστατήσει, τίποτα δεν θα είχε αλλάξει», τονίζει. 

Η λαμπερή σταρ δήλωσε πως έχει βρει ξανά τον εαυτό της, μετά τις δυσκολίες που πέρασε. Σε αυτό την βοήθησαν πολύ τα έξι της παιδιά αφού όπως λέει και η ίδια «έχει μάθει πολλά από εκείνα».  

Η Αντζελίνα θα προτιμούσε να μένει οπουδήποτε αλλού εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ως πολυταξιδεμένη και έχοντας πάρει την υπηκοότητα της Καμπότζη, θα ήθελε να μετακομίσει στην Αφρική, όπου αγόρασε και ένα ακίνητο. «Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στον κόσμο όχι απλώς να τον γνωρίσουν αλλά να τον ζήσουν και να έχουν φίλους σε όλο τον πλανήτη. Τον επόμενο χρόνο σκεφτόμαστε να ζήσουμε στην Αφρική», αναφέρει.

Ωστόσο, την απόφαση αυτή της μετακόμισης θα πραγματοποιήσει μόλις τα παιδιά της γίνουν 18 αφού εμπόδιο σε αυτή είναι τώρα ο πρώην σύζυγος της Μπράντ Πιτ: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχω τη βάση μου εκεί που επέλεξε ο πατέρας τους» σημείωσε.

 
 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares