Skip to main content

CELEBS

Ζωή Λάσκαρη: Τα γενέθλιά της και το χιουμοριστικό της μήνυμα για τις πλαστικές!

Αυτοσαρκαστική όπως πάντα...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Χρόνια πολλά στη Ζωή Λάσκαρη που έχει σήμερα γενέθλια και κλείνει τα 70 της χρόνια! Η ηθοποιός με το γνωστό χίουμορ που την διακρίνει, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους  στο Facebook τα πόσα κλείνει και στη συνέχεια παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να σταματήσουν το μέτρημα των πλαστικών της επεμβάσεων.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν από μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά από μένα. Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη από το 1959. Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook από το 2008. Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές.

Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντας τα με τη νεότητα μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;

ΥΓ: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλόγκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ. Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.