Skip to main content

CELEBS

Εκθαμβωτική η Charlize Theron

Μας άφησε άφωνους για ακόμα μια φορά



Οι αμέτρητες λαμπερές εμφανίσεις της 44χρονης Charlize Theron, έχουν αφήσει το στίγμα τους στο μυαλό μας. Έχει τιμηθεί με Όσκαρ για την ερμηνεία της, έχει τόσο λαμπερή νεανική ομορφιά και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, είναι από τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες του Χόλυγουντ και οι κομψές της εμφανίσεις δίνουν μαθήματα στυλ. Όλα αυτά περιγράφουν μια πραγματική σταρ, που δεν φαίνεται να την αγγίζει καθόλου ο χρόνος.

Έκτός φυσικά από τις υπέροχες στιλιστικές επιλογές που κάνει κατά καιρούς και μας μένει αξέχαστη, όλοι έχουμε στο μυαλό μας την Theron ντυμένη στα χρυσά για λογαριασμό της καμπάνιας του αρώματος J' Adore Dior. Την απαστράπτουσα αυτή εικόνα της, προσπάθησε να «αντιγράψει» στην τελευταία της εμφάνιση στην εκδήλωση του οργανισμού της, Τhe Charlize Theron Africa Outreach Project. Επίλεξε να φορέσει ένα strapless μίνι χρυσό φόρεμα με περίτεχνο κέντημα και κρόσσια στο κάτω μέρος του. Το φόρεμα συνδύασε με χρυσά δετά πέδιλα, ενώ από πάνω το μαύρο blazer που φορούσε ριχτό στους ώμους, έφερε σε ισορροπία ολόκληρο το look. Συνέχισε να λάμπεις τόσο Charlize!  

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου