Skip to main content

CELEBS

Nicole Kidman: Εκθαμβωτική και ερωτευμένη 

Φιλιά στο κόκκινο χαλί με τον σύντροφό της



Μια ξεχωριστή βραδιά για τους λάτρεις της country μουσικής έλαβε μέρος εχθές στα βραβεία Country Music Association Awards. Το είδος της country μουσικής έχει αγαπηθεί πολύ στο εξωτερικό και τα συγκεκριμένα βραβεία είναι αφιερωμένα στο συγκεκριμένο είδος και τους καλλιτέχνες της.

Αναμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν, ήταν και η Nicole Kidman με τον σύντροφό της Keith Urban. Μας εξέπλησσαν ευχάριστα αφού δεν σταμάτησαν να δείχνουν τον έρωτά τους και τα φιλιά τους, μπροστά στα φωτογραφικά φλας. Είναι άλλωστε ένα ζευγάρι που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποκτώντας πολλά σχόλια και likes.

https://www.instagram.com/p/B41nGRpH_zH/

https://www.instagram.com/p/B41nBgTHLQL/

https://www.instagram.com/p/B41T-Kap3VR/

Δεν μπορούμε βέβαια να αφήσουμε και την εμφάνιση της Kidman απαρατήρητη. Για την ιδιαίτερη και λαμπερή αυτή βραδιά των βραβείων, επέλεξε ένα midi φόρεμα με παγιέτες, κεντημένα λουλούδια, σε ζεστές μωβ-φούξια- πορτοκαλί αποχρώσεις. Το συνδύασε με πέδιλα και κέρδισε τα θετικά σχόλια.
Εσάς σας άρεσε;

https://www.instagram.com/p/B43QXkIpKnr/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.