Skip to main content

CELEBS

Ellen DeGeneres: Θα βραβευτεί στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

 

Η πιο αγαπημένη Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια



 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το χιούμορ της και το φανατικό κοινό της.
Η 61χρονη Ellen ύστερα από 25 χρόνια τηλεθέασης ήρθε η ώρα να βραβευτεί για τόσο για την επιτυχία της όσο και για την δράση της σε πολλούς τομείς.

https://www.instagram.com/p/B4fgDNZBt_n/

Ξεκίνησε την καριέρα της με stand up comedy προτού εδραιωθεί στην τηλεόραση. Από το 2003 έως σήμερα παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία το καθημερινό talk show "The Ellen DeGeneres Show" στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί σχεδόν όλοι οι celebrities του Hollywood.

https://www.instagram.com/p/B4n7PaqBf8v/

O πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood (HFPA) που απονέμει τις Χρυσές Σφαίρες, Lorenzo Soria, ανέφερε χαρακτηριστικά για την Έλεν: "Ανεξάρτητα από την επιτυχία της στην τηλεόραση υπερασπίζεται ανθρώπινα δικαιώματα και έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση δανείζοντας τη φωνή της σε εκείνους που δεν έχουν δική τους, μοιράζοντας ευγένεια και χαρά μέσω της ισχύος του βήματός της".

Η τελετή των Χρυσών Σφαιρών αλλά και η απονομή του βραβείου Carol Burnett, με το οποίο θα τιμηθεί η DeGeneres θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου του 2020.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η DeGeneres έχει βραβευθεί με δύο από τις πιο σημαντικές διακρίσεις στις ΗΠΑ, το προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας και το βραβείο Μαρκ Τουέιν για το Αμερικανικό Χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/B4oKtCgBCYg/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός