Skip to main content

CELEBS

Bella Hadid: ‘’Δεν ένιωσα ποτέ sexy στην πασαρέλα’’

Μιλά για τις επιδείξεις με εσώρουχα



Δεν είναι λίγες οι φορές που το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, Bella Hadid, έχει περπατήσει σε catwalk με εσώρουχα και έχει εντυπωσιάσει.
Σε πρόσφατη ομιλίας της, κατά τη διάρκεια του Vogue Fashion Festival το 23χρονο μοντέλο επισκίασε ανοιχτά, τα fashion shows της Victoria’s Secret αφού δήλωσε πως αυτοπεποίηθηση και σιγουριά δεν είχε νιώσει ποτέ σε επιδείξεις μόδας με εσώρουχα παρά μόνο την ημέρα του show Savage x Fenty της Rihanna που έγινε αυτή τη χρονιά.

https://www.instagram.com/p/B4NTbRTg07o/

Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά:
 «Η Rihanna είναι εκπληκτική. Για μένα, η πρώτη φορά που ένιωσα σέξι επάνω στην παραρέλα ήταν στο show της. Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο δυναμική με εσώρουχα».

https://www.instagram.com/p/B4DXTDYAdLN/

Η Bella ανέφερε επίσης, πως η Rihanna της είχε πει να περπατήσει όπως ήθελε στο show, δίνοντας της παραπάνω αυτοπεποίθηση. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, «Πολλές φορές, νιώθω πως δεν αγαπάω τόσο τον εαυτό μου. Είναι στιγμές που νιώθεις πολύ άγχος κατά τη διάρκεια της επίδειξης και ξεχνάς ακόμη και τον τρόπο που περπατάς από την αμηχανία».  

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.