Η σοκαριστκή αποκάλυψη της Τζένιφερ Λόπεζ

Η "MeToo" εμπειρία της

Κωνσταντίνα Κύρκου

Η λαμπερή ηθοποιός σε συζήτηση της για το κίνημα MeToo με τις ηθοποιούς, Λόρα Ντερν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Ρενέ Ζελβέγκερ και Λουπίτα Νιόνγκο, αποκάλυψε τη δική της ιστορία. Διηγήθηκε πώς ένας σκηνοθέτης , στα παρασκήνια γυρισμάτων, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να του δείξει το στήθος της..

Η ίδια εξηγεί πως ο σκηνοθέτης την αιφνιδίασε με την πρόταση του καθώς στο δωμάτιο υπήρχε ακόμα μια γυναίκα. "Ήθελε να δει το στήθος μου" είπε η Λόπεζ ."Είπα 'όχι', υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Αλλά θυμάμαι ότι εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Και δεν ήμασταν μόνοι μας. Ήταν μαζί μας στο δωμάτιο και μια ενδυματολόγος".

Ευτυχώς, το Μπρονξ βγήκε από μέσα μου και του είπα: "Δεν πρέπει να σου δείξω το στήθος μου. Όχι. Στα γυρίσματα μπορείς να το βλέπεις όσο θέλεις, αλλά εδώ όχι".

Η #MeToo εμπειρία της, πάντως, ήταν, όπως είπε η Λόπεζ, ένα "μάθημα" για να συνεχίσει την καριέρα της. «Αν ενέδιδα εκείνη τη στιγμή, ο κύριος αυτός  θα νόμιζε ότι μπορεί να με κάνει ότι θέλει . Βάζοντας όρια και λέγοντας σθεναρά 'όχι", όχι μόνο δεν επέμεινε αλλά μου ζήτησε και συγγνώμη"!

Παρά τις πιέσεις που δέχτηκε η ηθοποιός απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα του σκηνοθέτη.

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares