Skip to main content

CELEBS

Friends: Ο Matthew Perry κρυφά ερωτευμένος με την Courteney Cox

Συμπρωταγωνιστές in love



Τον τελευταίο καιρό φήμες θέλουν την τόσο επιτυχημένη Αμερικάνικη σειρά να επιστρέφει στις οθόνες, έστω και για ένα επεισόδιο. Η επιστροφή τους όμως από ότι φαίνεται φέρνει και αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο Matthew Perry λέγεται ότι ήταν ερωτευμένος και στην πραγματική ζωή με τη συμπρωταγωνίστρια του, Courteney Cox. Οι δυο τους υποδύονταν το ζευγάρι στην αγαπημένη σειρά, ως Μόνικα και Τσάντλερ και τελικά παντρεύτηκαν στα τελευταία επεισόδια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς.

Μάλιστα πηγές από το US Weekly, ισχυρίζονται πως ο 50χρονος σήμερα Matthew Perry ένιωθε πάντα κάτι παραπάνω για την 55χρονη φίλη του, Courteney. «Ο Matthew ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της και δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει».

Η Courteney πρόσφατα ανέβασε και μια selfie τους στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, γράφοντας στην λεζάντα: «Θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη; Αληθινοί φίλοι».

https://www.instagram.com/p/B4lRJHXjgnT/

Παρόλα αυτά, οι δύο ηθοποιοί δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι στην αληθινή ζωή. Η Courteney Cox ήταν παντρεμένη με τον David Arquette ενώ σήμερα είναι ζευγάρι με τον μουσικό, Johnny McDaid. Ο Matthew Perry από την άλλη, μπορεί να μην προχώρησε ποτέ σε γάμο αλλά υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν, με τις Julia Roberts και Yasmine Bleeth.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.