Skip to main content

CELEBS

Charlize Theron: "Instagram vs reality"

Η αποδόμηση του "σταρ" εαυτού 



Η Σαρλίζ Θερόν αναμφισβήτητα ανήκει στις πιο λαμπερές σταρ του Χόλυγουντ. Η καριέρα της μέχρι εδώ, μας αποδεικνύει ότι εκτός από πολύ όμορφη και εντυπωσιακή, είναι ταλαντούχα και επιτυχημένη. Με ότι έχει ασχοληθεί, τα έχει καταφέρει πολύ καλά και αυτό φαίνεται από τις διακρίσεις που έχει λάβει.

Παρά τις ιδανικές αναλογίες που έχει σαν μοντέλο, η ενασχόληση της με τον χώρο αυτό κράτησε πολύ λίγο καθώς την κέρδισε η υποκριτική. Μέσα από τους ρόλους και τις αξιοθαύμαστες ερμηνείες της κατάφερε να κερδίσει εκτός από τις εντυπώσεις και το  Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου το 2004, αλλά και την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ερμηνείας σε Δράμα για την ταινία «Monster».

Πέραν όμως, του ταλέντου της ως ηθοποιός και την φυσική ομορφιά της ως μοντέλο παλαιότερα, η Θέρον ξεχωρίζει και για τις εντυπωσιακά κομψές εμφανίσεις της. Είναι fashion icon με χιλιάδες θαυμαστές να αποθεώνουν το στιλ της, το οποίο πάντα είναι ιδιαίτερο και μαγνητίζει τα βλέμματα. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί αποτελούν μαθήματα υπέρτατης κομψότητας για κάθε γυναίκα που θέλει να δείχνει μοναδική και να ξεχωρίζει. Δεν φοβάται τις αλλαγές και αυτό φαίνεται από τα διάφορα look που υιοθετεί στα μαλλιά της. Υποστηρίζει την κάθε της αλλαγή δείχνοντας πόσο μοναδικά όμορφη είναι.

Όλα αυτά ίσως να περιγράφουν μια ονειρεμένη γυναικεία φιγούρα που οι περισσότεροι θαυμάζουν. Ωστόσο η Θερόν, με μια δημοσίευση της στο Instagram έρχεται να «τσαλακώσει» τον εντυπωσιακό της εαυτό και να δείξει πως στην πραγματικότητα δεν είναι όλα τόσο ιδανικά. Με μια φωτογραφία της, που βρίσκεται στο γυμναστήριο και δείχνει κουρασμένη χωρίς μακιγιάζ, με πιασμένα τα μαλλιά, απομυθοποιεί τον εαυτό της καθώς πίσω της βρίσκεται μια φωτογραφία της που είναι αψεγάδιαστη με ένα λαμπερό χρυσό φόρεμα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Instagram vs reality». Δύο κόσμοι παράλληλοι μεταξύ τους αλλά και τόσο διαφορετικοί.


Cover Photo by Chad Griffith at the Whitby Hotel in New York

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου