Skip to main content

CELEBS

Χριστουγεννιάτικο Throwback

 

Χολιγουντιανές φωτογραφίες από το X-mas παρελθόν

 



 

Έχουμε ήδη στολίσει  δέντρο στο σπίτι, οι δρόμοι φωτίστηκαν με χρωματιστά λαμπάκια και στα πολυκαταστήματα που ψωνίζουμε δώρα για τους αγαπημένους μας ακούμε «It's the most wonderful time of the year..». Τα Χριστούγεννα είναι εδώ επιτέλους.

Ακόμα μια συνήθεια που έχουμε αυτές τις μέρες είναι να ψάχνουμε παλιές φωτογραφίες και να αναπολούμε γιορτές μιας άλλης εποχής. Κάπως έτσι κι εμείς εδώ στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα του γραφείου, κοιτάξαμε πίσω στο παρελθόν και ανακαλύψαμε vintage φωτογραφίες με τα πιο λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ.

 

 

Elizabeth Taylor: Ένα από τα πιο κλασικά πρόσωπα του παλιού καλού Χόλιγουντ. Η μεγάλη ντίβα του σινεμά φωτογραφίζεται περίπου στα μέσα της δεκαετίας του ’50 περιτριγυρισμένη από δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

 

Ava Gardner: Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιός έχει μείνει αξέχαστη στην ιστορία του Χολιγουντιανού σινεμά. Με ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα με κεντημένα χριστουγεννιάτικα δέντρα ποζάρει δίπλα στο τζάκι της το 1960.

 

 

Jayne Mansfield: Το σύμβολο του sex στο Χόλιγουντ την δεκαετία του ’50. Η καλλονή Mansfield ήταν από τις πρώτες playmates του Playboy. Με ένα μάξι σατέν φόρεμα στολίζει το δέντρο της το 1960.

 

 

Sophia Loren: Είναι σχεδόν το μοναδικό αστέρι που βρίσκεται στη ζωή, μια σταρ  έζησε στην χρυσή εποχή του Χόλιγουντ. Η Ιταλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια φοράει μια υπέροχη δημιουργία του οίκου Dior γιορτάζοντας στην βίλα της το 1971.

 

 

Audrey Hepburn: Όλοι τη λάτρεψαν για το πρωινό της, το οποίο έπαιρνε φορώντας κοσμήματα με πανάκριβα διαμάντια (Breakfast at Tiffany’s). Η λαμπερή ηθοποιός ποζάρει μαζί με τον Άγιο Βασίλη το 1953.

 

 

Brigitte Bardot: Τα λόγια είναι περιττά για την Γαλλίδα σταρ που έγραψε ιστορία στο χώρο του σινεμά ως ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια. Δεν δίσταζε να ποζάρει χωρίς ρούχα, δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Η εκρηκτική Brigitte, ποζάρει στολίζοντας το γιορτινό δέντρο με μίνι φόρεμα, προωθώντας την μόδα της δεκαετίας του ’60 καθώς τότε αρχίζουν να γίνονται της μόδας τα μίνι φορέματα.

 

 

Grace Kelly: Η χολιγουντιανή ηθοποιός που απαρνήθηκε την αγάπη της για την υποκριτική για να γίνει η πριγκίπισσα του Μονακό καθώς παντρεύτηκε τον πρίγκιπα του Μονακό, Rainier III. Κομψή και όπως πάντα περιποιημένη απολαμβάνει την ησυχία της, τυλίγοντας μερικά χριστουγεννιάτικα δώρα στην σουίτα του παλατιού της.

 

 

Marilyn Monroe: Για το τέλος αφήσαμε την «ξανθιά βόμβα» που με της ερμηνείες, τις εμφανίσεις και τα «νάζια» της άφησε εποχή. Στην πορεία της η Marilyn είχε ουρές από  θαυμαστές, ισχυρούς άντρες που την διεκδικούσαν και όχι άδικα αφού ήταν το απόλυτο sex symbol της γενιάς της. Εμφανίσεις που σου έκοβαν την ανάσα εκείνη την εποχή, είναι και μια από αυτές, αφού στολίζει το τζάκι της φορώντας μόνο εσώρουχα και καλσόν το 1951.

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.