Skip to main content

CELEBS

Ο λαμπερός γάμος της Αναστασίας Καίσαρη

 

Η luxury τελετή και τα δύο νυφικά

 



Η κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, Αναστασία , παντρεύτηκε το Σάββατο τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων και ο βελγικής καταγωγής επιχειρηματίας, Thomas Percy, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια αριστοκρατική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νέο Ψυχικό. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού αφού την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή, τελέστηκε ο καθολικός τους γάμος στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι.

Η χλιδάτη τελετή, οι λαμπεροί καλεσμένοι αλλά και τα νυφικά υπερπαραγωγή θύμιζαν σκηνικά από ταινίες του Χόλιγουντ. Η όμορφη Αναστασία, επίλεξε να φορέσει για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, μια υπέροχη δημιουργία που υπέγραφε η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη, με την οποία η Αναστασία Καίσαρη, διατηρεί σχέσεις φιλίας. Το εντυπωσιακό νυφικό της άνοιγε σε γραμμή Α και ήταν κλειστό στο λαιμό ενώ παρέπεμπε αρκετά σε βασιλικό mood. Είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα chic σινιόν και το μακρύ κεντημένο πέπλο που φορούσε έδινε ρομαντική διάθεση στο look.

https://www.instagram.com/p/B5gJzHXpG_B/

Για την καθολική τελετή επίλεξε και πάλι νυφικό δια χειρός Σίλια Κριθαριώτη σε μια πιο μοντέρνα αλλά το ίδιο κομψή και αριστοκρατική εκδοχή.

https://www.instagram.com/p/B5gCMmwpA3c/

https://www.instagram.com/p/B5gCslNpWhn/

Στο μυστήριο αλλά και στην φαντασμαγορική δεξίωση που ακολούθησε, παρευρέθηκαν εκτός από τους συγγενείς και φίλους, επώνυμοι καλεσμένοι του επιχειρηματικού αλλά και καλλιτεχνικού κόσμου, όπως επίσης και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα αλλά και η Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!