Skip to main content

CELEBS

Η εντυπωσιακή δεξίωση στο Μπάκιγχαμ

 

Οι λαμπερές εμφανίσεις της Μαρέβα, της Melania, της Kate

 



 

Τις πύλες του άνοιξε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, το βράδυ της Τρίτης και υποδέχθηκε, σε μια αριστοκρατική δεξίωση, τους ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ με τις συζύγους τους, οι οποίες με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση να τράβηξαν τα φλάς των φωτογράφων. Από την βασιλική οικογένεια, τους υποδέχτηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος με την δούκισσα Καμίλα, η Κέιτ Μίντλετον και η πριγκίπισσα Άννα.

Η εκκεντρική εμφάνιση της Μελάνια Τράμπ ήταν (ίσως) αυτή που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επέλεξε να μείνει πιστή στους κανόνες του color blocking ακόμα και στην συνάντηση με την βασίλισσα.

Μια εκπληκτική δημιουργία σε φλούο κίτρινο ήταν το παλτό-κάπα που φορούσε, το οποίο συνδύασε άψογα με μωβ ψηλοτάκουνες γόβες και μωβ φόρεμα. Δεν αποχωρίστηκε το κομψό πανωφόρι της κατά την διάρκεια της βραδιάς.

 

 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη κινήθηκε σε πιο κλασσικές αλλά εξίσου κομψές γραμμές. Ένα elegant φόρεμα στο χρώμα της ελιάς ήταν η επιλογή της για την μεγάλη  βραδιά. Τα χρυσά αξεσουάρ,  οι μαύρες γόβες και το μαύρο παλτό έδεσαν εξαιρετικά το look της συζύγου του Έλληνα πρωθυπουργού. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό κότσο.

 

  

 

Λαμπερή οικοδέσποινα η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ,  με  σικάτο μίντι φόρεμα σε πράσινη απόχρωση, έδειχνε πανέμορφη. Τα βλέμματα τράβηξαν τα αξεσουάρ της, αφού επέλεξε να φορέσει αστραφτερά διαμαντένια σκουλαρίκια αλλά και το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα που σπάνια αποχωρίζεται.   

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department