Skip to main content

CELEBS

Tι είπε ο Τομ Χόλαντ για τον Spiderman

...ή πώς όταν είσαι μεθυσμένος ξανακερδίζεις τη θέση σου!


Βασιλεία Μαξακούλη

Λίγο πριν το τέλος της Marvel, υπήρξε μια διαφωνία ανάμεσα στην Disney και τη Sony σχετικά με τον Τομ Χόλαντ, ο οποίος υποδυόταν τον Spiderman. Στο τέλος, ο ηθοποιός βοήθησε στη συμφιλίωση των δύο εταιρειών, με αποτέλεσμα κι ο ίδιος να κερδίσει ξανά τον ρόλο του.
https://www.instagram.com/p/BzOWVifl-K0/
Στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ο Χόλαντ δήλωσε ότι μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ.
 Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν πληροφορήθηκε για το ναυάγιο του Σπάιντερμαν ένιωσε ότι «καταστράφηκε" "Ήταν απαίσιο", είπε. "Ρώτησα αν θα μπορούσα να βρω το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Μπομπ Ίγκερ γιατί ήθελα να του πω: "Σας ευχαριστώ, αυτή η πενταετία ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Σας ευχαριστώ που αλλάξατε τη ζωή μου με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον".

"Πήρα το e-mail του,  του έστειλα ένα μήνυμα και μου απάντησε αμέσως λέγοντας ότι θα ήθελε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο όταν θα είχε χρόνο. Έτσι πέρασαν δύο, τρεις ημέρες και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο αριθμό. Είχα μια αίσθηση ότι ήταν αυτός. Είχα δίκιο. Άρχισα να του μιλάω , όμως... είχα πιει και δεν είχα καμμιά αναστολή σ' ότι έλεγα.  Κι έτσι,σχεδόν μεθυσμένος, κλάφτηκα στον Ίγκερ για την πιθανότητα να κοπούν οι ταινίες του Σπάιντερμαν, λόγω της διαφωνίας των στούντιο. Ήμουν πολύ φορτισμένος  συναισθηματικά γιατί αισθανόμουν ότι όλα είχαν φτάσει στο τέλος τους».
 .................................................................................................................................
 Μετά από αυτή την...  εκ βαθέων συνομιλία,   οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν πως θα γυριστεί και η τρίτη ταινία του υπερήρωα. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ