Ο Χριστουγεννιάτικος Λευκός Οίκος

Η ξενάγηση της Μελάνια Τραμπ

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

It’s the most wonderful time, λέει στο χριστουγεννιάτικο τραγούδι του o Andy Williams και όλοι έχουμε μπει σιγά σιγά  στο mood των γιορτινών ημερών. Ακόμα και ο Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του και η Πρώτη κυρία της Αμερικής έσπευσε να ενημερώσει τον κόσμο για αυτό.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στα καθήκοντα της Πρώτης Κυρίας περιλαμβάνεται και ο γιορτινός στολισμός της επίσημης κατοικίας και χώρου εργασίας του Προέδρου των ΗΠΑ. Η όμορφη Μελάνια Τραμπ, καθ'ότι Πρώτη Κυρία, επιμελήθηκε η ίδια τον στολισμό και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Στους περισσότερους χώρους επικρατούν λευκές και ασημένιες λεπτομέρειες, οι οποίες δίνουν ένα αστραφτερό αποτέλεσμα τονίζοντας τα ήδη λαμπερά δωμάτια. Εκκεντρική και extravagant η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Λευκού Οίκου , δεν χορταίνει το μάτι να την βλέπει.

Η Μελάνια Τραμπ φρόντισε να ανεβάσει ένα σύντομο βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter, ώστε να μας ξεναγήσει στους περισσότερους χώρους και να μας δείξει την πολύ καλά οργανωμένη δουλειά που έκανε η ίδια φέτος τα Χριστούγεννα.

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares