Skip to main content

CELEBS

Juliette Binoche: Τιμήθηκε στα 32α Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

"Τέχνη είναι να βρίσκεις το νέο"



Στην τελετή απονομής Βραβείων του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, ο οποίος συγκέντρωσε 8 βραβεία καθώς και η μούσα του, η ηθοποιός Olivia Colman, που τιμήθηκε με τον τίτλο «Ευρωπαία Ηθοποιός» για το 2019.

Pixel

Βραβείο απέσπασε ταυτόχρονα και η γαλλικής καταγωγής ηθοποιός, Juliette Binoche, η οποία ήταν λαμπερή και υπέρκομψη στο κόκκινο χαλί με την εντυπωσιακή τουαλέτα με διαφάνειες στο λαιμό και τα μανίκια που επίλεξε να φορέσει. Η 55χρόνη Binoche παραλαμβάνοντας το τιμητικό Βραβείο Ευρωπαϊκού Επιτεύγματος στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο, προχώρησε σε μια ευχαριστήρια συγκινητική ομιλία αφού πρώτα αποθεώθηκε από την σκηνοθέτη Claire Denis που της παρέδωσε το βραβείο: ««Είσαι ένα μεγάλο ταλέντο. Μία μεγάλη ηθοποιός. Χαίρομαι που εμπιστευτήκαμε η μία την άλλη, γιατί κέρδισα τόσα πολλά. Είσαι επίσης μία καταπληκτική μητέρα, αδελφή και φίλη. Ξέρεις να αγωνίζεσαι για το καλό. Επίσης μαγειρεύεις καλά...».

Στην συνέχεια η εντυπωσιακή Binoche, αναφέρθηκε στον ρόλο την τέχνης στην σημερινή ταραγμένη εποχή: «Ο κόσμος δεν πηγαίνει καλά. Αλλά αισθάνεται ότι η τέχνη γίνεται όλο και πιο σημαντική για αυτόν. Πιστεύω πως θα πρέπει να γίνουμε πιο ειλικρινείς, πιο αγαπητοί, καλύτεροι  ακροατές. Τέχνη είναι να βρίσκεις το νέο, να το μοιράζεσαι, να βρίσκεις έναν καινούργιο κόσμο» είπε. Απευθύνθηκε στις νέες ηθοποιούς και τις συμβούλευσε: «Να διαλέγετε τις ταινίες σας, να είστε υπεύθυνες για ό,τι επιλέγετε, διότι κάνουμε την διαφορά». Η βραβευμένη και με Όσκαρ ηθοποιός ευχαρίστησε ακόμη την αδελφή της και τις νταντάδες που πρόσεχαν τα παιδιά της όσο εκείνη εργαζόταν.

https://www.instagram.com/p/B5yeVcpH7c1/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν