Οι Έλληνες royals στόλισαν

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κωνσταντίνα Κύρκου

Όλοι έχουμε αρχίσει να στολίζουμε χριστουγεννιάτικα το σπίτι μας, μπαίνοντας έτσι στο mood των γιορτών. Την ίδια κατεύθυνση ακολουθούν και οι περισσότεροι celebrities αλλά και royals, με τους λογαριασμούς τους στο Instagram να ξεχειλίζουν γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας στόλισε και αυτή με την σειρά της το «φτωχικό» τους παλατάκι και η Μαρί Σαντάλ έσπευσε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της, ποστάροντας μια φωτογραφία με το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.
Η σύζυγός του Παύλου διακόσμησε το σπίτι με την βοήθεια της όμορφης κόρης τους, Μαρία Ολυμπία.

Στο post βλέπουμε το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη εντυπωσιακή και luxury διακόσμηση να εναρμονίζεται πλήρως με το καθιστικό. Μεγάλα κουκουνάρια, κόκκινες και χρυσές μπάλες, διάφορα στολίδια, λαμπάκια και ένα ολόχρυσο αστέρι στην κορυφή κοσμούν τον χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Στην φωτογραφία έχει μπει και η Μαρία Ολυμπία, την οποία βλέπουμε να είναι ανεβασμένη πάνω σε μια καρέκλα και σε πόζα μπαλαρίνας να προσθέτει ακόμα ένα στολίδι στο δέντρο. Μαμά και κόρη έχουν μπει απόλυτα στο mood των Χριστουγέννων.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares