Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie: Το πιο τρελό X-mas δώρο…

Αγάπη μου και του χρόνου... Νιαγάρα!



Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που δεν σταματάμε να ψωνίζουμε δώρα είτε για τους αγαπημένους μας, είτε επειδή έχουμε κάποιες υποχρεώσεις, είτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Και κάθε χρόνο αναρωτιέσαι ποιο είναι το καλύτερο δώρο και αν θα είναι ξεχωριστό. Μην σκας για την πρωτοτυπία γιατί όπως φαίνεται την πρωτιά την πρόλαβε η Angelina Jolie.

Η διάσημη σταρ, έχει τόση δύναμη και τραπεζικούς λογαριασμούς, όπως φαίνεται, που αποφάσισε κάποια χρονιά να κάνει δώρο Χριστουγέννων, έναν πραγματικό καταρράκτη. Ναι καλά διάβασες! Καταρράκτη!! Στο πρώην σύζυγό της, Brand Pitt, χάρισε ένα μικρό συμβολικό «δωράκι» για τα Χριστούγεννα και για τα γενέθλιά του, που σίγουρα θα του έχει μείνει αξέχαστο.

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει επανειλημμένα την αγάπη του για την αρχιτεκτονική κα την επιθυμία του να φτιάξει το δικό του σπίτι μόνος. Πάντα θαύμαζε, το αριστούργημα του Αμερικανού αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright με τίτλο "Fallingwater", το οποίο τον έκανε να «ερωτευτεί» αυτό το υπέροχο σπίτι που είναι πράγματι χτισμένο πάνω σε καταρράκτη.

Με αφορμή αυτή του την επιθυμία, η χολιγουντιανή σταρ, βρήκε την κατάλληλη έκταση με τον καταρράκτη στη μέση και την δώρισε στον αγαπημένο της, με σκοπό εκείνος να τη μετατρέψει στο σπίτι των ονείρων του. Αυτό μάλιστα, είναι δώρο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.