Συναυλία για έναν!

Ποιος την έδωσε και για ποιον;

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Πώς θα ήταν άραγε αν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε μία συναυλία του αγαπημένου μας καλλιτέχνη σε μια άδεια αίθουσα ολομόναχοι;

To παραπάνω σκηνικό έχει πραγματικότητα για έναν τυχερό φαν του Bob Dylan που στις 23 Νοεμβρίου παρακολούθησε το ίνδαλμα του σε...αποκλειστικότητα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, «ο Fredrik Wikingsson μπήκε στην Academy of Music της Φιλαδέλφεια, κάθισε στην έκτη σειρά και ετοιμάστηκε να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη σε μία παράσταση αποκλειστικά για εκείνον». 

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ακόμα πίστευα ότι επρόκειτο περί φάρσας. Πίστευα ότι θα ανέβαινε κάποιος άλλος πάνω στη σκηνή και θα άρχιζε να με κοροϊδεύει. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Dylan όντως θα το έκανε αυτό», είπε ο Wikingsson. 

Και όμως δεν ήταν φάρσα. Ο Dylan πράγματι έδωσε παράσταση μόνο για τον μεγάλο του φαν, παίζοντας και cover τραγουδιών της πρώιμης Αμερικανικής ροκ σκηνής. Η παράσταση κινηματογραφήθηκε για μία σουηδική τηλεοπτική σειρά, με τον τίτλο «ExperimentEnsam», στην οποία μεμονωμένα άτομα συμμετέχουν σε δραστηριότητες που κανονικά απαιτούν πλήθος ατόμων. 

Δες το βίντεο από το ιδιαίτερο αυτό live κάνοντας κλικ

.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares