Skip to main content

CELEBS

Ελένη Μενεγάκη: Σε mood Χριστουγέννων

Η γιορτινή φωτογραφία από τις διακοπές της



Τις γιορτινές αυτές μέρες περίμενε η αγαπημένη παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha, Ελένη Μενεγάκη, προκείμενου να ξεκουραστεί και να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια της. Όπως φαίνεται η ίδια έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές της αφού φρόντισε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram γιορτινές φωτογραφίες που μαρτυρούν ότι βρίσκεται σε ταξίδι και μάλιστα εκτός Ελλάδος.   

https://www.instagram.com/p/B6V-z_ApIRS/

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την ίδια, να κάθεται μπροστά από ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τυλιγμένα δώρα στην βάση του. Στην λεζάντα γράφει χαρακτηρίστηκα: «“Ευτυχία είναι ... Χριστούγεννα με την οικογένεια , σε όποιο μέρος του κόσμου ... όλοι μαζί». Η παρουσιάστρια που όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ανέβασε και δεύτερη φωτογραφία από τις διακοπές της κρατώντας ένα βιβλίο «Αντιλαμβάνεσαι ότι μεγάλωσες , όταν τα Χριστούγεννα αντί για δώρα , ζητάς ανθρώπους και αγάπη ! ( δεν είναι δική μου σκέψη , αλλά μου ταιριάζει )» γράφει σχολιάζοντας την φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/B6YkgiCpjOY/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.