Skip to main content

CELEBS

Madonna: «Κλαίω από τους πόνους, δεν είναι ντροπή να είσαι άνθρωπος»

 

Ο λόγος που ακυρώνει τις συναυλίες της



Μόλις δύο ώρες πριν από την έναρξη συναυλίας της, η Madonna την ακύρωσε, στο πλαίσιο της περιοδείας «Madame X», προκαλώντας τις αντιδράσεις το κοινού.
Την επόμενη, ακριβώς, ημέρα, έγινε γνωστή η είδηση πως ο πρώην σύζυγος της διάσημης τραγουδίστριας, Guy Ritchie, κατέθεσε επισήμως αίτηση διαζυγίου. Έπειτα από την απόφαση της να ακυρώσει και τις επόμενες συναυλίες της, η ίδια δημοσίευσε στο Instagram ένα video από το show της το βράδυ του Σαββάτου στο Miami  όπου εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει.

https://www.instagram.com/p/B6eyxZkh0SO/

Όπως γράφει και  στη δημοσίευση της, η συναυλία δεν έγινε καθώς υποφέρει από πόνους και οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί.
«Ενώ σκαρφάλωνα τη σκάλα για τραγουδήσω το βράδυ του Σαββάτου στο Miami, έκλαιγα από τον πόνο των τραυματισμών μου, που τις τελευταίες ημέρες είναι απερίγραπτος. Με κάθε τραγούδι μου έλεγα και μια προσευχή για να καταφέρω το επόμενο και να βγάλω το show. Οι προσευχές μου εισακούστηκαν και τελικά τα κατάφερα».

«Θεωρώ τον εαυτό μου μαχήτρια. Ποτέ δεν παραιτούμαι, ποτέ. Ωστόσο, τώρα πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να δεχθώ πως ο πόνος είναι προειδοποίηση. Θέλω να πω σε όλους τους fans μου πόσο πολύ λυπάμαι που έπρεπε να ακυρώσω το τελευταίο σόου μου. Πέρασα τις τελευταίες δυο ημέρες με γιατρούς, ακτινογραφίες, εξετάσεις και κλάματα. Μου ξεκαθάρισαν πως αν θέλω να συνεχίσω την περιοδεία μου πρέπει να ξεκουραστώ για όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να μην προκαλέσω ανεπανόρθωτη ζημιά στο σώμα μου. Ποτέ δεν άφησα κανέναν τραυματισμό να με σταματήσει αλλά αυτή τη φορά πρέπει να αποδεχθώ πως δεν είναι ντροπή να είσαι άνθρωπος και πως ενίοτε πρέπει να πατάς το κουμπί της παύσης. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, την αγάπη και την υποστήριξη. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και έτσι θα γίνει επειδή η Madame X είναι μαχήτρια. Καλές γιορτές σε όλους».

https://www.instagram.com/p/B5xr7nBhw9E/

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα