Skip to main content

CELEBS

Δυναμική επιστροφή για τον Justin Bieber

Τι ανακοίνωσε;


Βασιλεία Μαξακούλη

Η αλλαγή της δεκαετίας σε προετοιμάζει για μία μεγάλη έκπληξη. Ο Justin Bieber σου χαρίζει το πιο συναρπαστικό μουσικό δώρο, ανακοινώνοντας την περιοδεία του για το 2020, κυκλοφορώντας παράλληλα και το πρώτο σόλο άλμπουμ του από το 2015.
https://www.instagram.com/p/B6do-TmH8JV/
Ο Καναδός pop star έδωσε ένα hint για όλα αυτά που πρέπει να περιμένεις με τον ερχομό του νέου του άλμπουμ, του καινούργιου single "Yummy" και "έβγαλε" κι ένα trailer της περιοδείας με τίτλο #Bieber2020.

Τον προηγούμενο Μάρτιο, ο Justin είχε δηλώσει πως θα κάνει μια μικρή παύση στη μουσική του καριέρα. Όταν επανήλθε, αποφάσισε να κάνει μια συμφωνία με τους fans του: Αν έπαιρνε 20 εκατομμύρια likes στο Instagram, θα κυκλοφορούσε το νέο του άλμπουμ. Μπορείς να μαντέψεις τι συνέβη.
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Justin Bieber και η σύζυγος του, Hailey Bieber, δημοσίευσαν ένα σύντομο βίντεο, που περιλαμβάνει πληροφορίες για την αναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ, αλλά και τις ημερομηνίες της περιοδείας. Στο βίντεο αναφέρεται επίσης ότι το "Yummy" θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές