Skip to main content

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Σε μια πολύ σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη



Είναι ένας από τους λαικούς τραγουδιστές με φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφανισή του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Κάθε Σάββατο και Κυριακή η ουρά από το πλήθος που περιμένει να τον απολαύσει είναι μεγάλη! Είναι όμως και ένας από τους καλλιτέχνες που κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια μιλά για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την επαγγελματική του ζωή και πολύ σπάνια εμφανίζεται σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

https://www.instagram.com/p/BcH6Pcynl0d/

Μια έκπληξη ήταν η χθεσινή του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω». Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για όλα, ακόμη και για την προσωπική του ζωή, πράγμα το οποίο δεν συνηθίζει. Όπως χαρακτηριστικά λέει και ο ίδιος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή ιδιωτική και το σπίτι του ''κλειστό'': 
«Προσωπική ζωή έχουμε όλοι. Κι εγώ είχα τις σχέσεις μου, αλλά προσπάθησα πάντα να το αποφεύγω. Να μην το διατυμπανίζω. Κάποιες φορές μπορεί να έτυχε... Προτιμώ ο κόσμος να με ξέρει για τη μουσική μου. Αν δώσω στη δημοσιότητα και τη ζωή μου, θα με μάθουν και από αυτό και να το συζητούν περισσότερο (από τη δουλειά μου). Δεν ξέρω...Μου αρέσει το σπίτι μου να είναι δικό μου, κλειστό. Οι φίλοι μου γνωρίζουν τη ζωή μου, δεν κρύβομαι. Κάνω τη ζωή μου όσο μπορώ κανονικά. Δε θα πάω σε πολυσύχναστα μέρη με την κοπέλα μου».

https://www.instagram.com/p/-L0s--iAoR/

Μίλησε μάλιστα και για το ενδεχόμενο  να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και τόνισε: 
«Είναι στόχος ζωής. Θα πρέπει όμως να έχω τη δύναμη να κάνω στην άκρη τη δουλειά μου. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά και να είμαι εκεί. Θέλω να ζήσω τα παιδικά τους χρόνια. Δε θέλω να λείπω όλη τη μέρα για δουλειά. Λείπω από το σπίτι μου 15-18 ώρες τη μέρα, κοιμάμαι μόνο 4-5 ώρες. Δεν είναι ωραίο κι αυτό, δε μου αρέσει. Φεύγει ο χρόνος, έχεις δίκιο. Βλέπω τον αδελφό μου και τη νύφη μου να μεγαλώνουν τα παιδιά τους και τους θαυμάζω. Έχουν αγάπη για τα ανίψια μου. Είμαι ερωτευμένος μαζί τους... Θα προσπαθήσω να γίνω καλός μπαμπάς. Θα είμαι λίγο αυστηρός!».

https://www.instagram.com/p/BZMVUFZnUIL/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

CELEBS

Το απόλυτο reunion των Spice Girls στα 50α γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ

Ποιο θρυλικό τους σουξέ τραγούδησαν;

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;