Skip to main content

CELEBS

Tom Hanks: «Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος»

Ο ευχαριστήριος λόγος του στις Χρυσές Σφαίρες



Ο Tom Hanks είναι αναμφίβολα από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Χόλυγουντ τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα. Ο ίδιος δεν κρύβει την αγάπη του για την χώρα μας αφού με κάθε αφορμή θα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτή. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην παραλαβή του βραβείου του στις Χρυσές Σφαίρες 2020. Ο ηθοποιός τιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής με το βραβείο Cecil B. DeMille για την συνολική προσφορά του ως καλλιτέχνης και φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για την χώρα που τόσο αγαπά, την Ελλάδα.

 

 

Με αφορμή την πρόσφατη πολιτογράφηση του ως Έλληνας, ο Tom Hanks μετά την παραλαβή του βραβείου του, ανέφερε συχνά στον λόγο του την Ελλάδα, την χώρα καταγωγής της γυναίκας του, Rita Wilson. Μάλιστα η πρώτη ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ήταν από Έλληνα δημοσιογράφο και αμέσως ο Hanks του είπε αστειευόμενος «Α! Εχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Ελληνας: πρώτον πρέπει να υπηρετήσω στον στρατό; Δεν είμαι καλός σε αυτό, πονάω στα γόνατα και είμαι γέρος. Πρέπει να πληρώσω φόρους; Αστειεύομαι, είναι μεγάλη τιμή»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα έχει επηρεάσει στη πορεία της καριέρας του «Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος. Η οικογένεια μου πηγαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Εχω πάει σε όλον τον κόσμο, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, κανένα όμως δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό. Είναι καλά για την ψυχή σου. Είναι μέρος που σε γιατρεύει. Ιδίως αν βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το φανταστικό, το πραγματικά φανταστικό, πρόγραμμα να κοιμάσαι ως το μεσημέρι, να ξενυχτάς ως τις 3 το πρωί, συζητώντας σε μια ταβέρνα. Είναι η καλύτερη ζωή που μπορεί να έχει κάποιος».

 

 

«Δεν είναι στην ατζέντα μου, δεν είναι κάποιου είδους στρατηγική. Όταν συνειδητοποίησα ότι το να είμαι ηθοποιός σημαίνει πως κάνω ένα επάγγελμα, μία τέχνη, δεν είχα φανταστεί πως θα έβρισκα κάτι πιο διασκεδαστικό στον κόσμο. Δεν είμαι εδώ για την εξουσία - αν και έχω λίγη… - δεν είμαι εδώ για τα χρήματα - αν και είμαι πλούσιος! Μπορώ να πάω στην Ελλάδα όποτε το θελήσω, για τέτοια άνεση μιλάμε…» απάντησε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε πως καταφέρνει να είναι τόσο αγαπητός στο ευρύ κοινό, τόσα χρόνια.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το απόλυτο reunion των Spice Girls στα 50α γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ

Ποιο θρυλικό τους σουξέ τραγούδησαν;

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σκηνικό με το πρώτο της σπίτι και τον Θέμη Σοφό

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια όταν ήταν... single!

CELEBS

Ελισάβετ Σπανού: Χώρισε με τον σύντροφό της λίγο πριν γίνουν γονείς

«Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη