Skip to main content

CELEBS

Royals του Sussex: Επέστρεψαν από τις διακοπές

Δύο μήνες μετά!



Οι διακοπές των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκαν επισήμως για τον Πρίγκιπα Harry και την Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle. Το πριγκιπικό ζευγάρι απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης κατά την περίοδο των εορτών, αλλά και για αρκετό διάστημα πιο πριν, όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους.

Pixel

Φέτος, η βασιλική οικογένεια δεν πέρασε την εορταστική περίοδο "μαζεμένη", αφού ο Harry και η Meghan, μαζί με το μωρό τους Archie, ταξίδεψαν, οικογενειακά, στον Καναδά, για να περάσουν εκεί τα Χριστούγεννα, αλλά και την Πρωτοχρονιά. ο Harry  και η Meghan μαζί με τον 8 μηνών γιο τους, έμειναν στον Καναδά για δύο (ολόκληρους) μήνες, ένα... αρκετά μεγάλο διάστημα για να ξεκουραστεί κανείς.

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο για το 2020, ήταν η επίσκεψη τους στην πρεσβεία του Καναδά, προκειμένου να ευχαριστήσουν την Ύπατη Αρμοστή του Καναδά στη Βρετανία, Janice Saret, για την φιλοξενία που τους επιφύλαξαν εκεί, την περίοδο των Χριστουγέννων.  Επίσης, το πριγκιπικό ζεύγος περιηγήθηκε στην πινακοθήκη, που βρίσκεται στο κτίριο  της πρεσβείας,  και όπου φιλοξενείται η έκθεση της καλλιτέχνιδας Skawennati.

Pixel

Μάλιστα, το ζευγάρι , κατά την είσοδό του στο κτίριο, σταμάτησε για να συνομιλήσει με πολίτες, που κρατούσαν σημαίες του Καναδά.

https://www.instagram.com/p/B7BxCdtpbsO/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.